#CLUBIEMES VACATUREBANK

// Posted in Study hacking // Tags Floow, vacatures

#CLUBIEMES VACATUREBANK

Ben je (bijna) afgestudeerd en op zoek naar een baan? Of wil je naast je studie misschien al parttime aan de slag? Houd dan het kopje Studyhacking op onze site in de gaten, want hier vind je vanaf nu interessante vacatures. Deze vacatures zijn met zorg samengesteld, alleen degene die een duidelijke link hebben met de creatieve industrie en de EMEG-branche verschijnen op de website.

 

Wil je zelf vacatures bekend maken onder ACI-studenten? Dat kan! Mail de vacature naar: [email protected]

En nu dat is gezegd hebben wij meteen een vacature die we, voornamelijk onder de CE- studenten, onder de aandacht willen brengen.

 

Asset Managers gezocht! | FLOOW2 Deelmarktplaats voor bedrijven

 

Over FLOOW2

FLOOW2 World's Reset Button is een nieuw business model, een innovatie, die het voor bedrijven en instellingen mogelijk maakt om onderbezette bedrijfsmiddelen te delen: verhuren en/of verkopen, ook wel de deeleconomie of 'asset-sharing' genoemd. Op het FLOOW2 platform brengen we vraag en aanbod bij elkaar en maken we overcapaciteit transparant en verhandelbaar.

Door deze onderbezette bedrijfsmiddelen te verhuren en/of te verkopen aan collega bedrijven kan er extra omzet worden gerealiseerd, naast omzet uit corebusiness. Of juist kosten besparen door het tijdelijk in te huren. Door alles wat we al hebben efficiënter te benutten, verminderen we overcapaciteit. Minder nieuwe producten worden geproduceerd en minder grondstoffen en energie wordt verspild. Vertrouwen en verbinding staat centraal en nieuwe samenwerkingen ontstaan. FLOOW2 creëert meervoudige waarde bij bedrijven: financieel, duurzaam en sociaal.

 

"Asset Sharing is your new business"

FLOOW2 is een jonge en innovatieve startup, waar we samenwerken in een team van zelfstandig ondernemers. We zijn op dit moment op zoek naar studenten of net- afgestudeerden in de richting Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Financiën, Inkoop, MER, Financieel Management, Facillity Management, etc, die op zoek zijn naar een leuke en inspirerende bijbaan als 'FLOOW2 Asset Manager'.

 

De FLOOW2 Asset Manager

Wat doet een Asset Manager zoal? Als Asset Manager introduceer, implementeer en beheer je asset sharing binnen een bedrijf. Je introduceert het businessmodel van FLOOW2 bij bedrijven en je ondersteunt ze bij het behalen van financiële en duurzame voordelen.

 

Activiteiten van een Asset Manager zijn onder andere

1. Een inventarisatie en het opstellen van alles wat er efficiënter kan worden benut binnen 
het desbetreffende bedrijf, van apparatuur, diensten en faciliteiten voor het personeel;
2. Het uploaden van vraag en aanbod op floow2.com.
3. Asset sharing implementeren in de dagelijkse bedrijfsprocessen;
4. Vraag en aanbod matchen tussen de verschillende bedrijven;
5. Het realiseren en beheren van (ver)huurtransacties.
Over de 'job'
• Student of net-afgestudeerde richting richting Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Financiën, Inkoop, MER, Financieel Management, Facillity Management, etc
• HBO / WO niveau
• Uren in overleg
• Zelfstandig binnen de aangesloten bedrijven asset sharing implementeren • Organisatorisch sterk
• Zelfstandig, gedreven, enthousiast, samenwerkend.

 

Wil jij, als Asset Manager, aansluiten bij ons team en samen met FLOOW2 de B2B deeleconomie tot een succes maken?
Email ons dan voor meer informatie op [email protected]

 

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio