Assessmentcafé april 2015

// Posted in Study hacking

Assessmentcafé april 2015

Dit studiejaar zal de tweede editie van het #CLUBIEMES assessmentcafé plaatsvinden bij het T-Kwadraat in Tilburg! Dit is een avond voor eerstejaars IEMES-studenten, waarbij er informatie wordt gegeven over het eerstejaars assessment en de tweedejaars branchevakken.

Deze avonden zullen tweedejaars IEMES-studenten hun ervaringen met betrekking tot het assessment met je delen. We vertellen je tips en tricks en laten je ook de valkuilen zien. Daarbij zullen ook de tweedejaars branchevakken toegelicht worden door ervaringsdeskundige. Vervolgens krijgt iedereen de kans zijn of haar vragen over het assessment en de branchevakken persoonlijk te stellen.

Wanneer is deze avond nuttig voor jou:

- Je twijfelt over de opzet van je eerstejaars assessment
- Je wilt graag tips en tricks voor je presentatie ontvangen
- Je wilt meer informatie over de branchevakken in het tweede jaar

De eerste edities zullen 20 en 22 april 2015 plaatsvinden en hierbij zijn zowel CO- als CE-IEMES studenten van harte welkom! 20 april zal voor CE IEMES studenten zijn en 22 april voor CO IEMES studenten. Je wordt dan om 19:00 uur verwacht. Er staat dan nog een extra optie voor 21 april (voor CE) en 23 april (voor CO), maar dit is alleen als de andere data helemaal vol zitten. 

Aanmelden doe je door een e-mail te sturen naar: [email protected].

Vermeld bij aanmelden het volgende:

- Voor- en achternaam
- Opleiding en klas
- Studentnummer
- E-mailadres
- Wel of geen lid #CLUBIEMES

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio