Excel

// Posted in Study hacking // Tags Excel, Nerd-alert, Studie gerelateerd, Tutorial

excel

Naast Word is ook Excel een bekend programma. Echter wordt het door veel mensen (nog) niet gebruikt omdat het best moeilijk lijkt - zeker voor mensen die niet van cijfers houden. Toch is het een erg handig programma zodra je weet hoe het werkt. Een paar basics voor Excel worden stap voor stap voor je uitgelegd.

Tools in Word

// Posted in Study hacking // Tags Documents, Mac, Microsoft

Tools in Word

Documenten worden opgemaakt in Word. Iedereen kent en gebruikt het programma. Word maakt een aantal dingen makkelijker voor ons, denk aan automatische inhoudsopgaven en bronnenlijsten. Misschien voor sommigen al bekend, maar te handig om niet te delen. Niet onbelangrijk om te weten: deze stappenplannen zijn gemaakt voor Windows gebruikers, maar het is op Mac uiteraard ook te vinden.

 

Dropbox

Written by Daniëlle van Nispen // Posted in Study hacking // Tags Dropbox, Studeren

Dropbox

Voordat ik aan IEMES begon had ik nog nooit van Dropbox gehoord. Bestanden e-mailen, of vergeten te e-mailen, waardoor bestanden na een tijdje kwijt raken, of het dagelijks uitwisselen van usb-sticks. Overzichtelijkheid is anders. Na de eerste projectbijeenkomst op Fontys ACI liet iemand het woord 'Dropbox' vallen en voila, alle misverstanden over bestanden waren meteen de wereld – nou ja, de projectgroep – uitgeholpen.

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio