Articles in Category: Excursies

Op naar BOEDAPEST!

Written by Tjeerd Leendertse // Posted in Excursies

Op naar BOEDAPEST!

Vol verwachting druk ik nog maar een keer op ‘refresh’. Ik weet dat het zinloos is, maar mijn enthousiasme is een dwingende factor. Het is een vrijdagochtend, ‘11:58’ staat rechts onderin mijn beeldscherm. Het heeft geen zin om de pagina te blijven vernieuwen omdat de bestemming van de laatste reis om klokslag twaalf uur bekend gemaakt gaat worden en geen seconde eerder.

Honderdtwintig tellen later is het dan zover, de langverwachte locatie verschijnt in pixels voor mijn ogen. Boedapest it is, de geruchten in de wandelgangen wezen eigenlijk al naar de Hongaarse hoofdstad, net zoals voorgaande jaren. In die voorgaande jaren was het meer een wanhopig verlangen naar het Oostblok, dit jaar is het dan eindelijk een feit. #CLUBIEMES - ACI Students’ Association gaat zijn vleugels spreiden om meer van de wereld te zien, om verder in Europa onze voetstappen achter te laten.

Inschrijving Kopenhagen

// Posted in Excursies

Inschrijving Kopenhagen

De Berlijnse technodeuntjes al vervaagd of zijn ze nog fris in je geheugen opgeslagen? We hopen in ieder geval dat jullie goed uitgeslapen zijn, want #CLUBIEMES komt met een nieuwe excursie. De stad vol Deens schoon, het gaat natuurlijk over KOPENHAGEN!

Weekje weg op wintersport met #CLUBIEMES

// Posted in Excursies, Nieuws

Weekje weg op wintersport met #CLUBIEMES

Op 1 december 2014, start de inschrijving voor de wintersport excursie van #CLUBIEMES naar La Joue du Loup. Deze excursie is een 6-daagse reis die plaatsvindt van 1 t/m 6 maart 2015. Voor €239,00 kun jij jezelf een ervaring rijker tellen!

Informatie Berlijn 2015

// Posted in Excursies

Informatie Berlijn 2015

Liebe Leuten!

Dit jaar heeft #CLUBIEMES niet 1 maar 2 reizen naar Berlijn op de planning staan, namelijk van 30 januari t/m 3 februari en 4 t/m 8 februari. Wil jij hierbij zijn? Voor 65 euro heb jij al een plekje bemachtigd!

Begint het al te kriebelen, maar denkt je portemonnee er anders over? Niet getreurd. Inschrijven voor de Berlijnreis doe je op 25 november, een dag nadat de studiefinanciering weer zijn liefdevolle intrede doet.

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio