Commissie studie gerelateerde zaken (SGZ) 2012

Commissie studie gerelateerde zaken (SGZ) 2012

Naast feestjes zijn bij een studievereniging de studiegerelateerde zaken erg belangrijk. Dit studiejaar wordt hiervoor de commissie studiegerelateerde zaken opgezet. De SGZ commissie geeft aandacht aan de zaken waar studenten behoefte aan hebben. Omdat deze commissie nog opgezet moet worden en de behoeften van onze studenten nog in kaart worden gebracht, zijn er nog geen concrete plannen voor deze commissie. Echter, er zijn wel al ideeën. Denk hierbij aan: Assessmentcafés, betrokkenheid van alumni over duidelijkheid van het werkveld en op de hoogte gehouden worden van stages en minors (in het buitenland).

Commissie Graduation Night 2014

Commissie Graduation Night 2014

Graduation Night is het grootste feest van het jaar voor ACI-studenten en alumni. Al een paar jaar heeft #CLUBIEMES de organisatie hiervan op zich genomen. Binnen drie maanden zette deze commissie een enorm feest 'A Mystery of a Fairytale' neer. De commissie bestaat dit jaar uit Roy Swinkels, Bob Snijders, Lize de Bok, Veronique de Wever, Sanne Evers, Priscilla Wagensveld, Maxime Piëte, Carmen Hack, Maartje Ramakers, Marleene van der Grient, Renske den Ouden, Jasper Leijten en Jiska Roewen.

commissie zakelijke evenementen

commissie zakelijke evenementen

Om het gedeelte STUDIE in het woord studievereniging te vertegenwoordigen, hebben we de zakelijke evenementencommissie in het leven geroepen. Deze commissie organiseert de Welcome back my friends day, diploma-uitreikingen en assessment café. Daphne Bastiaansen, Daphne Buschers, Joep van Hedel, Danny van den Bos, Michelle van Heiningen, Kirill Blokker, Marissa van Rijsingen en Anouk Jeuken vormen deze commissie.

Commissie excursies

Commissie excursies

De commissie excursies organiseert studiereizen voor de ACI-student. Deze reizen zijn educatief maar er is ook ruimte voor gezelligheid. Met reizen zoals Berlijn en Londen heeft deze commissie voor een aantal onvergetelijke herinneringen gezorgd. De commissie bestaat uit Ruud Gelissen, Bas van Vijfeicken, Bo Kepers, Stefan de Vries, Kimberly Snoeren, Jennifer Kerkhof, Jasper van Leijten en Marissa van Rijsingen.

commissie interne evenementen

commissie interne evenementen

De interne evenementencommissie wordt gezien als de kern van #CLUBIEMES. Hiermee is het immers allemaal mee begonnen. Voorbeelden van feesten georganiseerd door deze commissie zijn Like a Boss, Exaggerate in Color en #Cultureshock. Aankomend jaar staan er weer vier feesten op de agenda die door deze commissie worden georganiseerd. Te beginnen met INTERBELLUM. Deze commissie wordt gevormd door Kenya van den Ende, Kirill Blokker, Jeffrey van de Wildenberg, Andrea Altena, Lieke van Kempen en Jiska Roewen.

commissie externe evenementen

commissie externe evenementen

Om de studenten ook ervaring op te laten doen bij externe partijen is de externe evenementencommissie opgericht. Deze commissie heeft al een aantal edities de organisatie van de kleine zaal van Student Sounds op zich genomen, het grootste studentenfeest van onder de rivieren. Daarnaast is er een samenwerking met de externe partij Oktoberfest Tilburg en volgen er nog veel meer. Marvin Molijn, Marloes van Oorschot, Louisa van Herk, Monique Tegelears, Tom Henneman, Bas Geelen, Felicia Rodrigeus dos Santos en Anouk Jeuken.

commissie beeld & geluid

commissie beeld & geluid

De commissie beeld en geluid is verantwoordelijk voor alle visuele aspecten van #CLUBIEMES. Ze zorgen voor al het promotiemateriaal voor #CLUBIEMES. Alle mooie momenten van de activiteiten worden vastgelegd op foto’s en kunnen worden teruggekeken op de aftermovies. De koppen achter de camera’s zijn Maartje Ramakers, Vito Winckens, Jorn de Haan, Kiara de Bel, Chiyan Kwok en Felicia Rodrigues dos Santos.

commissie ILS Denktank

commissie ILS Denktank

#CLUBIEMES is er voor alle ACI-studenten. Om meer te betekenen voor de ILS-studenten is in 2013 de ILS Denktank in het leven geroepen. Met deze commissie wordt gekeken wat we voor de ILS-student kunnen betekenen en deze meer te betrekken. De commissie zal de promotie en organisatie van activiteiten voor de ILS-student op zich nemen. De commissie bestaat uit Fleur Stiels, Melanie Kordic, Andrea Altena, Maysa de Vries, Eilish de Raad en Valerie Zijdenbos en Anouk Jeuken. 

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio