Commissie ACI Graduation Night 2014/2015

Commissie ACI Graduation Night 2014/2015

De commissie ACI Graduation Night was verantwoordelijk voor het jaarlijkse gala van Fontys Academy for Creative Industries. Dit jaar was een bijzondere editie, omdat het gala samenviel met de viering van 10 jaar IEMES. A Night to remember was het thema en dat is het ook zeker geweest. 

De commissie werd door twee bestuursleden begeleid: Martijn Vrijken (voorzitter) en Kirill Blokker (penningmeester). Voor contact met deze commissie kun je mailen met Kirill Blokker: [email protected] 

Op de foto van links naar rechts: Anouk Jeuken (Bestuur '13/'14), Jiska Roewen (10 jaar IEMES, bestuur '13/'14), Ruud Gelissen (10 jaar IEMES), Joël Lemmerling, Kirill Blokker, Martijn Vrijken, Sander Mager, Nina Hawinkels en Bas Hendrikx. 

Commissie Excursies 2014/2015

De commissie excursies is verantwoordelijk voor de legendarische reizen naar o.a. Berlijn en een nog geheime locatie. Ook organiseren ze al een aantal jaar succesvolle wintersportreizen. Ze zijn inmiddels al hard bezig aan de organisatie van de Berlijnreis, want die is dit jaar niet één, maar twee keer volledig uitverkocht (30-1-2015 / 3-2-2015 en 4-2-2015 / 8-2-2015). 

Ze worden begeleid door twee bestuursleden: Kenya van den Ende (commissaris studiegerelateerde zaken) en Kirill Blokker (penningmeester). Voor informatie over het programma en de reis kun je mailen naar [email protected]. Voor overige zaken kun je mailen met Kenya ([email protected]) of Kirill ([email protected]). 

Foto volgt! 

ACI Graduation Night 2013

ACI Graduation Night 2013

De commissie ACI Graduation Night (voorheen Promnight) is verantwoordelijk voor HET gala van 2013. Binnen drie maanden tijd is het concept ‘Show your Burlesque with a touch of red’ ontwikkeld en kneiterhard uitgevoerd. 

Commissie Interne evenementen 2014

Commissie Interne evenementen 2014

De commissie interne evenementen is verantwoordelijk voor de #CLUBIEMES feesten in de Studio, de intro en de maandelijkse borrels. Het wordt gezien als de harde kern, omdat het hier ruim 4 jaar geleden allemaal mee begon. Deze commissie loopt normaal gesproken van januari tot en met december.

De commissie wordt begeleid door twee bestuursleden: Celine Langeraert (Commissaris sociale zaken) en Bo Verbiest (secretaris). Voor contact met deze commissie kun je mailen met Celine via [email protected].

Op de foto van links naar rechts: Steven Bloemsma, Jolien van Delft (beneden), Maysa de Vries (boven), Celine Langeraert (boven), Lieke van Kempen (beneden) en Miel van de Sande. Niet op de foto: Andrea Altena en Bo Verbiest. 

commissie interne evenementen

commissie interne evenementen

De interne evenementencommissie wordt gezien als de kern van #CLUBIEMES. Hiermee is het immers allemaal mee begonnen. Voorbeelden van feesten georganiseerd door deze commissie zijn Like a Boss, Exaggerate in Color en #Cultureshock. Aankomend jaar staan er weer vier feesten op de agenda die door deze commissie worden georganiseerd. Te beginnen met INTERBELLUM. Deze commissie wordt gevormd door Kenya van den Ende, Kirill Blokker, Jeffrey van de Wildenberg, Andrea Altena, Lieke van Kempen en Jiska Roewen.

Denktank commissie 2014/2015

Denktank commissie 2014/2015

De denktank van #CLUBIEMES. Het hele jaar door werkt deze commissie concepten uit voor de vereniging. Soms in opdracht van andere commissies, maar ook geheel nieuwe concepten. Het doel is uiteindelijk om nieuwe evenementen te bedenken die #CLUBIEMES kan gaan uitvoeren.

Ze worden begeleid door twee bestuursleden: Martijn Vrijken (voorzitter) en Kirill Blokker (penningmeester). Voor contact met deze commissie kun je mailen naar Martijn Vrijken [email protected] .

Op de foto van links naar rechts: Dion van 't Hof, Martijn Vrijken, Tom Kohl, Kirill Blokker en Eileesh de Raad. Niet op de foto: Monica Samson. 

Commissie Zakelijke Evenementen 2014/2015

Commissie Zakelijke Evenementen 2014/2015

De commissie zakelijke evenementen is verantwoordelijk voor studiegerelateerde evenementen. Ze organiseren o.a. de diploma uitreikingen van IEMES en het assessmentcafé. Daarnaast promoten ze #CLUBIEMES op open dagen en is de commissie bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten die een aanvulling bieden op de studies ILS, DBC en IEMES. 

Ze worden begeleid door twee bestuursleden: Martijn Vrijken (voorzitter) en Kenya van den Ende (commissaris studiegerelateerde zaken). Voor contact met deze commissie kun je mailen naar: [email protected] 


Op de foto van links naar rechts: Frennie Reijnders, Stephanie Meens, Gerrit Meulendijks, Ilse Oosterveen, Kenya van den Ende, Martijn Vrijken, Ruud Adriaans. 

commissie ILS Denktank

commissie ILS Denktank

#CLUBIEMES is er voor alle ACI-studenten. Om meer te betekenen voor de ILS-studenten is in 2013 de ILS Denktank in het leven geroepen. Met deze commissie wordt gekeken wat we voor de ILS-student kunnen betekenen en deze meer te betrekken. De commissie zal de promotie en organisatie van activiteiten voor de ILS-student op zich nemen. De commissie bestaat uit Fleur Stiels, Melanie Kordic, Andrea Altena, Maysa de Vries, Eilish de Raad en Valerie Zijdenbos en Anouk Jeuken. 

commissie beeld & geluid

commissie beeld & geluid

De commissie beeld en geluid is verantwoordelijk voor alle visuele aspecten van #CLUBIEMES. Ze zorgen voor al het promotiemateriaal voor #CLUBIEMES. Alle mooie momenten van de activiteiten worden vastgelegd op foto’s en kunnen worden teruggekeken op de aftermovies. De koppen achter de camera’s zijn Maartje Ramakers, Vito Winckens, Jorn de Haan, Kiara de Bel, Chiyan Kwok en Felicia Rodrigues dos Santos.

commissie externe evenementen

commissie externe evenementen

Om de studenten ook ervaring op te laten doen bij externe partijen is de externe evenementencommissie opgericht. Deze commissie heeft al een aantal edities de organisatie van de kleine zaal van Student Sounds op zich genomen, het grootste studentenfeest van onder de rivieren. Daarnaast is er een samenwerking met de externe partij Oktoberfest Tilburg en volgen er nog veel meer. Marvin Molijn, Marloes van Oorschot, Louisa van Herk, Monique Tegelears, Tom Henneman, Bas Geelen, Felicia Rodrigeus dos Santos en Anouk Jeuken.

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio