Commissie ACI Graduation Night 2014/2015

Commissie ACI Graduation Night 2014/2015

De commissie ACI Graduation Night was verantwoordelijk voor het jaarlijkse gala van Fontys Academy for Creative Industries. Dit jaar was een bijzondere editie, omdat het gala samenviel met de viering van 10 jaar IEMES. A Night to remember was het thema en dat is het ook zeker geweest. 

De commissie werd door twee bestuursleden begeleid: Martijn Vrijken (voorzitter) en Kirill Blokker (penningmeester). Voor contact met deze commissie kun je mailen met Kirill Blokker: [email protected] 

Op de foto van links naar rechts: Anouk Jeuken (Bestuur '13/'14), Jiska Roewen (10 jaar IEMES, bestuur '13/'14), Ruud Gelissen (10 jaar IEMES), Joël Lemmerling, Kirill Blokker, Martijn Vrijken, Sander Mager, Nina Hawinkels en Bas Hendrikx. 

Commissie Excursies 2014/2015

De commissie excursies is verantwoordelijk voor de legendarische reizen naar o.a. Berlijn en een nog geheime locatie. Ook organiseren ze al een aantal jaar succesvolle wintersportreizen. Ze zijn inmiddels al hard bezig aan de organisatie van de Berlijnreis, want die is dit jaar niet één, maar twee keer volledig uitverkocht (30-1-2015 / 3-2-2015 en 4-2-2015 / 8-2-2015). 

Ze worden begeleid door twee bestuursleden: Kenya van den Ende (commissaris studiegerelateerde zaken) en Kirill Blokker (penningmeester). Voor informatie over het programma en de reis kun je mailen naar [email protected]. Voor overige zaken kun je mailen met Kenya ([email protected]) of Kirill ([email protected]). 

Foto volgt! 

Commissie Interne evenementen 2014

Commissie Interne evenementen 2014

De commissie interne evenementen is verantwoordelijk voor de #CLUBIEMES feesten in de Studio, de intro en de maandelijkse borrels. Het wordt gezien als de harde kern, omdat het hier ruim 4 jaar geleden allemaal mee begon. Deze commissie loopt normaal gesproken van januari tot en met december.

De commissie wordt begeleid door twee bestuursleden: Celine Langeraert (Commissaris sociale zaken) en Bo Verbiest (secretaris). Voor contact met deze commissie kun je mailen met Celine via [email protected].

Op de foto van links naar rechts: Steven Bloemsma, Jolien van Delft (beneden), Maysa de Vries (boven), Celine Langeraert (boven), Lieke van Kempen (beneden) en Miel van de Sande. Niet op de foto: Andrea Altena en Bo Verbiest. 

ACI Graduation Night 2013

ACI Graduation Night 2013

De commissie ACI Graduation Night (voorheen Promnight) is verantwoordelijk voor HET gala van 2013. Binnen drie maanden tijd is het concept ‘Show your Burlesque with a touch of red’ ontwikkeld en kneiterhard uitgevoerd. 

Commissie Zakelijke Evenementen 2014/2015

Commissie Zakelijke Evenementen 2014/2015

De commissie zakelijke evenementen is verantwoordelijk voor studiegerelateerde evenementen. Ze organiseren o.a. de diploma uitreikingen van IEMES en het assessmentcafé. Daarnaast promoten ze #CLUBIEMES op open dagen en is de commissie bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten die een aanvulling bieden op de studies ILS, DBC en IEMES. 

Ze worden begeleid door twee bestuursleden: Martijn Vrijken (voorzitter) en Kenya van den Ende (commissaris studiegerelateerde zaken). Voor contact met deze commissie kun je mailen naar: [email protected] 


Op de foto van links naar rechts: Frennie Reijnders, Stephanie Meens, Gerrit Meulendijks, Ilse Oosterveen, Kenya van den Ende, Martijn Vrijken, Ruud Adriaans. 

Denktank commissie 2014/2015

Denktank commissie 2014/2015

De denktank van #CLUBIEMES. Het hele jaar door werkt deze commissie concepten uit voor de vereniging. Soms in opdracht van andere commissies, maar ook geheel nieuwe concepten. Het doel is uiteindelijk om nieuwe evenementen te bedenken die #CLUBIEMES kan gaan uitvoeren.

Ze worden begeleid door twee bestuursleden: Martijn Vrijken (voorzitter) en Kirill Blokker (penningmeester). Voor contact met deze commissie kun je mailen naar Martijn Vrijken [email protected] .

Op de foto van links naar rechts: Dion van 't Hof, Martijn Vrijken, Tom Kohl, Kirill Blokker en Eileesh de Raad. Niet op de foto: Monica Samson. 

Commissie beeld en geluid 2012

Commissie beeld en geluid 2012

De beeld en geluid commissie is verantwoordelijk voor de vormgeving van het promotiemateriaal van #CLUBIEMES. Daarnaast zal deze commissie de activiteiten van #CLUBIEMES vastleggen, monteren en verwerken. Dit beeldmateriaal wordt verspreid via de website en social media. Tevens wordt de website van #CLUBIEMES door deze commissie onderhouden.

Commissie ACI Promnight 2011

Commissie ACI Promnight 2011

Deze commissie was verantwoordelijk voor het succes van 26 januari 2012, ACI Promnight in Jax Event Centre. In vijf maanden tijd werd het concept 'Behind the Mask' ontwikkeld, uitgewerkt en ijzersterk uitgevoerd. 700 studenten, medewerkers, alumni en connecties van Fontys ACI beleefden een nacht vol elan en entertainment onder Jacks' Casino in het centrum van Tilburg. Hierbij werden zij bijgestaan door een werkgroep studenten van Lifestyle Studies. Op fraai vormgegeven podium o.a. Tilburg Big Band, Mauro Fuerte en Valerio Zeno.

Excursies commissie 2012

Excursies commissie 2012

De commissie excursies zal zich gaan richten op excursies die zowel studie gerelateerd als sociaal zijn. Deze zullen uitgevoerd worden als dagtrip of als meerdaagse reis. Omdat de commissie dit jaar voor het eerst opgestart zal worden zijn er nog geen concrete plannen. De commissie zal opgestart worden aan het begin van schooljaar 2012/2013.

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio