Commissie ACI Graduation Night 2014/2015

Commissie ACI Graduation Night 2014/2015

De commissie ACI Graduation Night was verantwoordelijk voor het jaarlijkse gala van Fontys Academy for Creative Industries. Dit jaar was een bijzondere editie, omdat het gala samenviel met de viering van 10 jaar IEMES. A Night to remember was het thema en dat is het ook zeker geweest. 

De commissie werd door twee bestuursleden begeleid: Martijn Vrijken (voorzitter) en Kirill Blokker (penningmeester). Voor contact met deze commissie kun je mailen met Kirill Blokker: penningmeester@clubiemes.nl 

Op de foto van links naar rechts: Anouk Jeuken (Bestuur '13/'14), Jiska Roewen (10 jaar IEMES, bestuur '13/'14), Ruud Gelissen (10 jaar IEMES), Joël Lemmerling, Kirill Blokker, Martijn Vrijken, Sander Mager, Nina Hawinkels en Bas Hendrikx. 

Commissie Excursies 2014/2015

De commissie excursies is verantwoordelijk voor de legendarische reizen naar o.a. Berlijn en een nog geheime locatie. Ook organiseren ze al een aantal jaar succesvolle wintersportreizen. Ze zijn inmiddels al hard bezig aan de organisatie van de Berlijnreis, want die is dit jaar niet één, maar twee keer volledig uitverkocht (30-1-2015 / 3-2-2015 en 4-2-2015 / 8-2-2015). 

Ze worden begeleid door twee bestuursleden: Kenya van den Ende (commissaris studiegerelateerde zaken) en Kirill Blokker (penningmeester). Voor informatie over het programma en de reis kun je mailen naar excursies@clubiemes.nl. Voor overige zaken kun je mailen met Kenya (studiezaken@clubiemes.nl) of Kirill (penningmeester@clubiemes.nl). 

Foto volgt! 

ACI Graduation Night 2013

ACI Graduation Night 2013

De commissie ACI Graduation Night (voorheen Promnight) is verantwoordelijk voor HET gala van 2013. Binnen drie maanden tijd is het concept ‘Show your Burlesque with a touch of red’ ontwikkeld en kneiterhard uitgevoerd. 

Commissie Interne evenementen 2014

Commissie Interne evenementen 2014

De commissie interne evenementen is verantwoordelijk voor de #CLUBIEMES feesten in de Studio, de intro en de maandelijkse borrels. Het wordt gezien als de harde kern, omdat het hier ruim 4 jaar geleden allemaal mee begon. Deze commissie loopt normaal gesproken van januari tot en met december.

De commissie wordt begeleid door twee bestuursleden: Celine Langeraert (Commissaris sociale zaken) en Bo Verbiest (secretaris). Voor contact met deze commissie kun je mailen met Celine via socialezaken@clubiemes.nl.

Op de foto van links naar rechts: Steven Bloemsma, Jolien van Delft (beneden), Maysa de Vries (boven), Celine Langeraert (boven), Lieke van Kempen (beneden) en Miel van de Sande. Niet op de foto: Andrea Altena en Bo Verbiest. 

Commissie beeld en geluid 2012

Commissie beeld en geluid 2012

De beeld en geluid commissie is verantwoordelijk voor de vormgeving van het promotiemateriaal van #CLUBIEMES. Daarnaast zal deze commissie de activiteiten van #CLUBIEMES vastleggen, monteren en verwerken. Dit beeldmateriaal wordt verspreid via de website en social media. Tevens wordt de website van #CLUBIEMES door deze commissie onderhouden.

Commissie ACI Promnight 2011

Commissie ACI Promnight 2011

Deze commissie was verantwoordelijk voor het succes van 26 januari 2012, ACI Promnight in Jax Event Centre. In vijf maanden tijd werd het concept 'Behind the Mask' ontwikkeld, uitgewerkt en ijzersterk uitgevoerd. 700 studenten, medewerkers, alumni en connecties van Fontys ACI beleefden een nacht vol elan en entertainment onder Jacks' Casino in het centrum van Tilburg. Hierbij werden zij bijgestaan door een werkgroep studenten van Lifestyle Studies. Op fraai vormgegeven podium o.a. Tilburg Big Band, Mauro Fuerte en Valerio Zeno.

Excursies commissie 2012

Excursies commissie 2012

De commissie excursies zal zich gaan richten op excursies die zowel studie gerelateerd als sociaal zijn. Deze zullen uitgevoerd worden als dagtrip of als meerdaagse reis. Omdat de commissie dit jaar voor het eerst opgestart zal worden zijn er nog geen concrete plannen. De commissie zal opgestart worden aan het begin van schooljaar 2012/2013.

Commissie studie gerelateerde zaken (SGZ) 2012

Commissie studie gerelateerde zaken (SGZ) 2012

Naast feestjes zijn bij een studievereniging de studiegerelateerde zaken erg belangrijk. Dit studiejaar wordt hiervoor de commissie studiegerelateerde zaken opgezet. De SGZ commissie geeft aandacht aan de zaken waar studenten behoefte aan hebben. Omdat deze commissie nog opgezet moet worden en de behoeften van onze studenten nog in kaart worden gebracht, zijn er nog geen concrete plannen voor deze commissie. Echter, er zijn wel al ideeën. Denk hierbij aan: Assessmentcafés, betrokkenheid van alumni over duidelijkheid van het werkveld en op de hoogte gehouden worden van stages en minors (in het buitenland).

Commissie Graduation Night 2014

Commissie Graduation Night 2014

Graduation Night is het grootste feest van het jaar voor ACI-studenten en alumni. Al een paar jaar heeft #CLUBIEMES de organisatie hiervan op zich genomen. Binnen drie maanden zette deze commissie een enorm feest 'A Mystery of a Fairytale' neer. De commissie bestaat dit jaar uit Roy Swinkels, Bob Snijders, Lize de Bok, Veronique de Wever, Sanne Evers, Priscilla Wagensveld, Maxime Piëte, Carmen Hack, Maartje Ramakers, Marleene van der Grient, Renske den Ouden, Jasper Leijten en Jiska Roewen.

ILS BLOG

Geen feed gevonden

EPIC AFTERMOVIES

(2012) #CLUBIEMES LIKE A BOSS
(2012) #CLUBIEMES at ACI Intro
(2011) #CLUBIEMES Veni Vidi Vici
#CLUBIEMES Fontys ACI Graduation Night 2013


logo studio

Website by CoCreatures

logo studio