Studieboeken te bestellen via #CLUBIEMES webshop

// Posted in Nieuws // Tags Boeken, CE-IEMES, CLUBIEMES, CO-IEMES, DPS, Fontys ACI, IEMES, ILS, Studieboeken

Studieboeken te bestellen via #CLUBIEMES webshop

Terwijl alle studenten lekker aan het genieten zijn van hun vakantie, is #CLUBIEMES druk bezig geweest met het online zetten van de nieuwe boekenlijsten voor de boekenverkoop van komend schooljaar. Ook komend schooljaar kun je als #CLUBIEMES lid boeken kopen via onze eigen webshop. Dit zijn de boeken voor CE DPS, ILS, CO IEMES en CE IEMES.

Het is mogelijk om je studieboeken te kopen via #CLUBIEMES met 10% tot 25% korting! We zetten de boeken die je nodig hebt op een rijtje. Uiteraard zorgen we ervoor dat jij deze voor de start van het studiejaar in huis hebt. Wil je gebruik maken van deze korting, zorg dan dus dat je lid bent (of wordt) van #CLUBIEMES. Let wel, als je in het studiejaar 2012-2013 een éénjarig-lidmaatschap had bij #CLUBIEMES is dit lidmaatschap niet meer geldig om studieboeken met korting te bestellen voor komend schooljaar. Wil je studieboeken voor komend schooljaar bestellen, moet je dus opnieuw lid worden.

Lid worden
Meer info over lidmaatschap vind je op deze pagina.

Studieboeken zijn te bestellen via onze webshop. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jij je boeken voor de start van het studiejaar binnen hebt!

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio