Informatie voor nieuwe studenten

// Posted in Nieuws

Informatie voor nieuwe studenten

Alle informatie over korting op studieboeken, #CLUBIEMES en de intro voor nieuwe studenten ILS, DBC en IEMES vind je op deze pagina.

#CLUBIEMES

#CLUBIEMES is de officiele studievereniging van Fontys ACI. Laat je niet misleiden door de naam; we zijn er voor DBC, CO IEMES, CE IEMES & ILS.

We nemen het initiatief voor excursies, diners, gala's, feesten, barbecues en intro's. Als lid geniet je van hulp bij je studie middels diverse infocafés, ontvang je maximale korting op je studieboeken en helpen wij bij het uitbreiden van je netwerk binnen de creatieve industrie.

Vanaf €12,50 ben je lid van #CLUBIEMES. Wij zorgen er op onze beurt voor dat je deze bijdrage zo weer hebt terugverdiend. Lid worden kan op twee manieren.

  1. Het bestellen van schoolboeken met korting via de #CLUBIEMES webshop kan alleen wanneer je lid bent of wordt van #CLUBIEMES. Bij het afrekenen kan je aangeven dat je lid bent, of direct lid wil worden.
  2. Wanneer je geen boeken bestelt via #CLUBIEMES maar wel lid wil worden, kan je je inschrijven op onze inschrijfpagina. De inschrijving voor schooljaar 2014/2015 opent op dinsdag 5 augustus.

Intro

De ACI introductie vindt plaats van 26 augustus t/m 29 augustus. Op de woensdagavond tijdens de intro wordt er door #CLUBIEMES een feest georganiseerd in de STUDIO te Tilburg. Meer informatie over de intro ontvang je binnenkort via Fontys ACI.

Studieboeken

Ook dit schooljaar is het weer mogelijk je studieboeken te kopen via #CLUBIEMES met 10% tot 25% korting! We zetten de boeken die je nodig hebt voor je op een rijtje en zorgen ervoor dat jij deze voor de start van het studiejaar in huis hebt.

Studieboeken zijn binnenkort te bestellen in onze webshop via deze pagina.

Updates

Like onze Facebook-pagina en volg ons op twitter en blijf automatisch op de hoogte van al onze nieuwtjes en evenementen!

ILS BLOG

Geen feed gevonden

EPIC AFTERMOVIES

(2012) #CLUBIEMES LIKE A BOSS
(2012) #CLUBIEMES at ACI Intro
(2011) #CLUBIEMES Veni Vidi Vici
#CLUBIEMES Fontys ACI Graduation Night 2013


logo studio

Website by CoCreatures

logo studio