#CLUBIEMES presents Doomsday

// Posted in Events, Nieuws // Tags bazen, Doomsday, Studio, Ultimate party

#CLUBIEMES presents Doomsday

De Mayas voorspelden, priesters waarschuwden en wij zullen het aanschouwen. Het einde van de wereld, Apocalypse, Doomsday, de dag des oordeels. Hoe je het ook noemen wilt, één ding staat vast: we gaan eraan. Hoe dit naderende einde eruit zal gaan zien is nog niet bekend maar er wordt graag invulling aan gegeven. Zal de wereld ontploffen? Komt er een reeks natuurrampen? Wordt het ineens donker op aarde? Of dan toch de zombies?

Het doet toch wat met mensen, zo ineens het eind der tijden. Spaargeld wordt opgemaakt, voorraadkasten worden vol gehamsterd en een enkeling heeft persoonlijk contact met god en zodoende verzekerd van een plekje in de hemel. De rest zal deze dag misschien bang in bed doorbrengen. Maar wij van #CLUBIEMES doen dit liever anders!

Als er dan namelijk toch geen ontkomen meer aan is kunnen wij, de aliens/zombies/goden en wat al nog niet meer, best een handje helpen. Wij gaan gewoon iets eerder naar de klote en die aardbol volgt later wel. Party like there's no tomorrow is het motto. Want wie weet, misschien is die er wel helemaal niet. Want met een line- up zo vet, de meisjes zo mooi en de drank zo veel is het nog twijfelachtig of wij de morgen wel halen.

De soundtrack van ons einde zal verzorgd worden door Trusic, Noa Jae, Steroidz, Mauro Fuerte en Sergio Silvano, dus dat wordt knallen! Het eind der tijden vier je wel in klasse natuurlijk, daarom zullen er tot 00:00 flessen champagne verkocht worden voor maar € 10.- Ook zal er speciaal voor de gelegenheid een Doomsday cocktail worden gebrouwen!

Ben je #CLUBIEMES lid? Dan nodigen wij je graag uit om vanaf 21:00 alvast met ons te komen borrelen boven in de Studio. De eerste fust is gratis, dus alvast een mooi begin van het einde. Ook hoef je dan niet meer in de rij te staan! Maar neem wel je leden pas mee. Deze nacht der verdoemenis zal plaatsvinden op 4 dec en samen zullen wij ten onder gaan in Studio (Tilburg). Onze count down zal beginnen om 22:00

Laat weten dat je erbij bent en praten mee via onze speciale facebook eventpagina

ILS BLOG

Geen feed gevonden

EPIC AFTERMOVIES

(2012) #CLUBIEMES LIKE A BOSS
(2012) #CLUBIEMES at ACI Intro
(2011) #CLUBIEMES Veni Vidi Vici
#CLUBIEMES Fontys ACI Graduation Night 2013


logo studio

Website by CoCreatures

logo studio