CROWN: Laatste info

// Posted in Nieuws // Tags CROWN, Feestje, Studio, Troonwisseling

CROWN: Laatste info

Zoals velen van jullie tijdens de seminars al van Koningin Beatrix begrepen hebben, barst het feest 'CROWN – The Royal Taste' dinsdagavond los. Hier nog even de laatste info op een rijtje.

22.00 uur exact gaat het feest van start. Vanaf dat moment is er voor #CLUBIEMES leden gratis bier te krijgen aan de bovenbar in Studio. Daarnaast kan iedereen profiteren van de acties die tot 24.00 uur gelden: Flessen prosecco en pitchers bier voor maar 10 euro, cocktails voor 4 euro. Ook zal er een speciale CROWN-cocktail voor jullie op het menu staan.

Drukte

Omdat #CLUBIEMES feestjes natuurlijk razend populair zijn raden we iedereen aan om op tijd naar Studio te komen, om zo de rij rond middernacht te vermijden. Ben je lid van #CLUBIEMES? Dan nodigen we jou uit om vanaf 22.00 uur de eerste paar biertjes gratis te komen nuttigen. Ben je lid en heb je nog geen pasje? Dan kun je deze tot 23.30 uur ophalen. Nog geen lid? Doe dat dan aan de bovenbar voor 23.30 uur, zodat ook jij nog van deze en alle andere acties kunt profiteren!

Line-up

Deze avond zullen er ook weer verschillende –uit de eigen vijver gevangen- muzikale hoogstandjes voor jullie klaarstaan. Trusic, Noa Jae, Steroidz, Sergio Silvano en Jerome Saints zullen ervoor zorgen dat de Koninklijke voetjes van de vloer gaan. Met deze artiesten is er gezorgd voor een gevarieerd repertoire, waarin iedereen zijn moment of fame zal kunnen vinden.

Dress- en gedragscode

De troonswissel, een unieke gebeurtenis die je niet vaak meemaakt in je leven. Kom daarom deze avond als de King of Queen die het dichtste bij jou staan: Prins Willem Alexander, Elvis Presly, King Kong of Drag Queen, je kun het zo gek niet bedenken. Wees creatief en kom feesten als een maddufacka!!

Hashtag

Heb je op- of aanmerkingen over, voor, tijdens of na #CLUBIEMES CROWN die je wilt delen op twitter? Gebruik dan de welbekende hashtag #CLUBIEMES. Deze hashtag wordt door ons gevolgd en getoond op grote schermen in Studio. Op Facebook kun je je comments altijd kwijt op de event page.

Adres, tijden en toegang

Vrije toegang, gratis en voor iedereen.
Het programma #CLUBIEMES CROWN start om 22:00, Studio sluit rond 4:00
Studio Tilburg
Heuvel 9
5038 CN Tilburg

#CLUBIEMES VIPs

Ben jij lid van #CLUBIEMES en dus in het bezit van een Studio Membership Card? Dan geniet je ook deze avond van 15% korting op bier, fris en wijn op vertoon van deze pas.

Garderobe

Jassen kan je kwijt in de bewaakte garderobe in Studio. Deze is de gehele avond bereikbaar.

Foto's en video

Al onze evenementen worden vastgelegd op foto en video, later terug te zien op #CLUBIEMES Facebook.


Wij verwachten dat jullie, als eerbetoon naar onze Koningin, allemaal keihard komen feesten. Zoals de Koningin in haar troonrede al liet weten: 'Haal de Koningen en Koninginnen in jullie zelf naar boven; #CLUBIEMES Woep Woep.' Laat weten dat je komt en wauwel mee op het event facebook.

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio