Weekje weg op wintersport met #CLUBIEMES

// Posted in Excursies, Nieuws

Weekje weg op wintersport met #CLUBIEMES

Op 1 december 2014, start de inschrijving voor de wintersport excursie van #CLUBIEMES naar La Joue du Loup. Deze excursie is een 6-daagse reis die plaatsvindt van 1 t/m 6 maart 2015. Voor €239,00 kun jij jezelf een ervaring rijker tellen!

Wat krijg je dan eigenlijk voor die €239,00? Om te beginnen, een 6-daagse busreis met 3 overnachtingen in Résidence L’Horizon Blanc. Daarnaast is ook je skipas inbegrepen! 

Studenten die voorgaande jaren met #CLUBIEMES op wintersport zijn geweest, zijn erg enthousiast over deze reis. Kun je niet skiën of snowboarden? Geen paniek! Ook voor jou wordt er gezorgd dat je de pistes kunt afdalen. Voor iedere student is dit een sportieve maar vooral een leuke en gezellige reis met veel winterpret. 

Inschrijving: 

De inschrijving vindt plaats vanaf 1 december om 13:00 uur! Als je mee wilt op wintersport kun je een mailtje sturen naar [email protected].

LET OP:

Deze reis is alleen voor #CLUBIEMES leden! Mocht je nog geen lid zijn kan dat natuurlijk altijd nog! Meer informatie over lid worden vind je op deze pagina.

Fontys ACE

Geen feed gevonden

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio