#CLUBIEMES wint weer!

on woensdag, 26 juni 2013. Posted in Nieuws

clubiemes-wint-weer

Vrijdag 21 juni is #CLUBIEMES tijdens het Tilburg Studenten Festival voor het tweede achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot leukste studievereniging van Tilburg. Na een spannende, 30 dagen durende, online competitie, kwam #CLUBIEMES als winnaar eruit gerold. De titel is een bekroning op het geslaagde bestuursjaar van 2012/2013 en is daarnaast een mooi keurmerk wat maar weer aangeeft dat de officiële studievereniging van Fontys ACI de leukste toevoeging van je studententijd is.

Secretaris Miranda van Engelshoven: "De vereniging is afgelopen jaar flink gegroeid en daarmee ook het aantal leden dat actief betrokken is bij #CLUBIEMES. Op dit moment hebben we bijna 50 actieve leden die verantwoordelijk zijn voor het organiseren van barbecues, feestjes, gala's, evenementen, terugkomdagen, diploma uitreikingen, excursies en andere activiteiten. Al deze activiteiten samen maakt #CLUBIEMES de leukste studievereniging van Tilburg."

Ondanks dat #CLUBIEMES bijna de hele periode bovenaan heeft gestaan werd het de laatste dagen toch nog spannend. Net voor het sluiten van de lijnen leek het er op dat Magister, juridische faculteitsvereniging van de Universiteit Tilburg de felbegeerde award mee naar huis zou nemen. "De overwinning kwam uiteindelijk vrij onverwacht maar dat maakt 'm zeker niet minder mooi!" Aldus penningmeester Yara Pelzer.

fotofisnish Op het allerlaatste moment ging #CLUBIEMES Magister JFT voorbij

#CLUBIEMES ACI Students' Association is er voor alle studenten die een opleidingen van Fontys Academy for Creative Industries volgen: International Lifestyle Studies, Digital Publishing Studies en de richtingen Communicatien en Commerciële economie. International Entertainment, Music and Event

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio