#CLUBIEMES tempel tijdens student sounds in 013

// Posted in Nieuws // Tags 013, AARON JOHNSON & JEAN VERHEYEN, FRANCKLIN, REGINO, Student sounds, TUM&LEWIE

#CLUBIEMES tempel tijdens student sounds in 013

Met trots delen wij mee dat #CLUBIEMES een samenwerking is aangegaan met het grootste studentenfeest van Zuid-Nederland, namelijk Student Sounds. Dit studentenfeest in Tilburg staat al jaren bekend om zijn knallende line-up en elke editie komt er weer een massa van feestende studenten op af. Toch wil men als organisatie meer zuipende-HBO-studenten trekken en daarom hebben ze onze hulp ingeschakeld! Want #CLUBIEMES weet wel hoe je een bazenfeest neerzet.

Wat natuurlijk geen geheim hoeft te blijven is dat het een feest wordt van echte #CLUBIEMES proporties. Op de avond van donderdag 28 maart zal de kleine zaal van 013 ondergedompeld worden tot een echte #CLUBIEMES-feesttempel met enkele veel belovende artiesten. Zo wordt er afgetrapt met FRANCKLIN, een opkomende deep house dj uit Breda. Deze man zet keer op keer een bazenset neer waar de deephouse-liefhebber zijn vingers bij zal aflikken. Dit heeft hij al vaker mogen bewijzen op de deephouse feesten van Natural Wave.

Vervolgens zullen AARON JOHNSON & JEAN VERHEYEN jullie een denderende electro-set bezorgen. De mannen van het gloednieuwe Dance Candy zijn bekend van onder meer DeepSound FM (UK), Zenn FM (Spain), Dutch Intense Radio en treden vaak op in Londen, Portugal en Cyprus. Daarnaast draaide Aaron op het VIP-deck tijdens de F1 races in Monaco.

Zonder te stoppen gaat het door met REGINO aan de knoppen, een underdog uit het zuidelijkste puntje van Nederland. Met zijn mix van electro, progressive en techno weet hij altijd weer de voetjes van de vloer te krijgen. Deze meneer stond afgelopen maand nog voor de enige echte Bakermat op de line up van INMOSAE, niet niks dus!

Deze avond wordt afgesloten door een aaneensluiting van knallers door niemand minder dan TUM&LEWIE, ook wel bekend als de gebroeders Jessen. Met een grote voorliefde voor techno weten zij het publiek elke keer weer te voorzien van muzikaal genot door hun euforische platenkeuze. Je kunt hun stijl het beste omschrijven als swingende, tropische, duistere, techno (Jaja, klinkt heel spannend).

Dat beloofd dus weer een avond die we niet snel gaan vergeten, en daar kun JIJ bij zijn! Kom in je leukste, mooiste, sexyste of normaalste uitgaanskleding, het kan allemaal, WE DON'T CARE. Wij zorgen wel voor de rest en dat doen wij goed! Dus wij verwachten jou, met al je vrienden, die avond om onze eigen #CLUBIEMES-zaal op zijn kop te zetten.

LINE UP:
FRANCKLIN (Natural Wave)
AARON JOHNSON & JEAN VERHEYEN
REGINO
TUM&LEWIE (Natural Wave)

Datum: 28-03-2013
Locatie: Poppodium 013, Veemartstraat 44, 5038 CV, Tilburg.
Voor meer informatie kijk dan op onze Facebook en koop je kaarten bij Ticketverkoop.

Ook zal er kaartverkoop plaats vinden op de volgende data in het FONTYS ACI-gebouw (P3) en het Mollengebouw: 19,20,21 & 26, 27, 28 maart in de grote pauze van 12.30 tot 13.00

Fontys ACE

Geen feed gevonden

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio