#CLUBIEMES-tempel groot glow-festijn tijdens Student Sounds

// Posted in Nieuws // Tags #CLUBIEMES-tempel, glow-festijn, Smerig feestje, Student sounds

#CLUBIEMES-tempel groot glow-festijn tijdens Student Sounds

Vorige week donderdag vond er weer een editie plaats van Student Sounds, het grootste studentenfeest van Zuid-Nederland. #CLUBIEMES ging een samenwerking aan met de organisatie en creëerde zo de enige echte #CLUBIEMES-tempel in de kleine zaal van 013 waar vieze meisjes hun dansje deden en grote jongens hun biertjes naar binnen gooiden.

De avond werd afgetrapt door Frankclin die de sfeer goed neerzette door lekkere deephouse te draaien wat vrij plezierig was voor je oren. Tevens kon men zich laten besmeuren met echte glowschmink waardoor iedereen schitterend liep te shinen onder de blacklights in de kleine zaal.

Terwijl de tweede act (Jean Verheyen & Aaron Johnson) al volop aan het draaien was, kwamen er steeds meer mensen binnen druppelen onder geschminkt met mooie creaties, lukrake strepen of een simpele stip op het voorhoofd. Het hoogtepunt van de avond was misschien wel Regino die de zaal letterlijk op zijn kop zette, want wat ging het hard en wat werd het smerig.

Gelukkig konden de twee heren Tum & Lewie dit feestje uitstekend voortzetten en werd er tot in de late uurtjes flink gefeest. Dames en heren die hun tijd hebben doorgebracht in de kleine zaal, bedankt voor deze avond. Jullie hebben de rest van de studenten uit Tilburg kunnen bewijzen dat jullie wel weten hoe je een feestje moet maken. Voor alle foto's van deze avond klik hier en houd Facebook in de gaten voor komende evenementen.

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio