LIKE A BOSS - 26 september Studio

// Posted in Events, Nieuws // Tags bazen, Lazerus Pimmus, Mauro Fuerte, Noa Jae, Steroidz, Studio

LIKE A BOSS - 26 september Studio

ILS, IEMES, DPS, het maakt niet uit wat je precies studeert; na vier jaar verlaat je ACI met je bazendiploma op zak. Daar studeren we als een baas, netwerken als een baas én feesten als een baas. #CLUBIEMES presenteert: LIKE A BOSS - 26 september in Studio.

Uiteraard –en zoals van ons gewend- vullen we deze avond in Studio geheel in stijl met een bazen line-up. We trappen af met een topper uit het brede assortiment DJ's van Studio.

Vanaf 23:30 geniet Studio van Noa Jae. Dit eclectische wonder is net terug van een half jaar Curacao en dat heeft haar zeker goed gedaan. Noa Jae draaide o.a. in Wet&Wild, sierde de maandelijkse Full Moon Party en stal de show op het wereldberoemde Amnesia. Met haar latin invloeden kreeg ze tijdens ACI INTRO alle mannen én vrouwen op de dansvloer in de #CLUBIEMES area.

Na Noa Jae worden the wheels of steel overgenomen door de man die op de woensdag tijdens de intro letterlijk alle stoppen uit de kast draaide. De tent op het ACI INTRO terrein werd afgebroken tijdens de set van resident Lazerus Pimmus. Een uur van deze onvoorspelbare maar aanstekelijke ouwe baas is voldoende om de temperatuur in Studio flink te doen stijgen.

Na L.P. is de beurt aan opperbaas Steroidz, bekend van Don't be Afr8 (IEMES Anthem). Driemaal eerder sierde hij onze line-up in Studio, we zijn blij dat hij ook dit keer weer van de partij is.

'At last but not least', een vast gezegde bij de programmeurs van #CLUBIEMES. Het afsluiten is ditmaal aan hét pronkstuk waar ACI geen genoeg van lijkt te krijgen: Mauro Fuerte. Een introductie lijkt ons verder overbodig; deze man zorgt (al dan niet scratchend met hoofd, ellebogen of voet) tot het einde voor Full Studio.

Uiteraard verschijnt ACI geheel in style; hoe autoritairder de outfit hoe beter. Mantelpakjes, Smokings, Dasjes, Sigaren, Hoge hoeden, Hoge Hakken. Maar vergeet de bazen niet als Super Mario, Bruce Springsteen, Hulk Hogan en misschien wel je vader . Wie is voor jou een echte baas? Niets is te gek en alles kan.

#CLUBIEMES presents LIKE A BOSS – CEO's and Office Hoes (Facebook event)
Woensdag 26 september, Studio Tilburg
Vanaf 22:00, gratis toegang

15% korting op eten en drinken op vertoon van #CLUBIEMES Membership Card.

Ook genieten van korting op eten en drinken bij Studio? Word vandaag nog lid van #CLUBIEMES en geniet van voorrang, korting en vele andere voordelen!


ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio