#CLUBIEMES Doomsday - De laatste info

// Posted in Nieuws // Tags Doomsday, Studio

#CLUBIEMES Doomsday - De laatste info

Morgenavond is het zo ver; party like there’s no tomorrow. Iets eerder dan van ons gewend luiden we de IEMES-week in met #CLUBIEMES DOOMSDAY. Lees hier de laatste info.

We beginnen met het einde om 22:00 stipt. Studio is vanaf 10:00 geopend, eten en drinken (met korting) is de hele dag mogelijk. Het eind der tijden vieren we wel in klasse, daarom zijn er tot 00:00 flessen prosecco verkrijgbaar voor slechts € 10.-, cocktails voor € 4.-  En voor een extra-speciaal einde schenkt Studio deze nacht een exclusieve Doomsday cocktail!

Drukte

Naar aanleiding van de enorme drukte tijdens Like a Boss zorgt Studio deze nacht  voor extra ruimte. Toch raden wij iedereen aan op tijd naar Studio te komen om de lange rij rond middernacht te vermijden! Ben je lid van #CLUBIEMES? Dan nodigen we jou uit om vanaf 21:00 samen met ons het eerste fust bier leeg te komen drinken, gratis en voor niets. Vergeet in dat geval niet je ledenpas!

Line-up: DJ & VJ

Trusic, Noa Jae, Sergio Silvano, Steroidz en Mauro Fuerte zullen er voor zorgen dat we onze apocalyptische danspassen maar lastig in bedwang kunnen houden. De ontkoping wordt visueel bijgestaan door Rabarber Producties (VJ).

Dress- en gedragscode

Het einde van de wereld, dat maken we maar één keer mee. Altijd al iets aan (of uit) willen trekken, maar nooit gedurfd? Of juist willen doen? Zijn het de zombies waaraan we ten prooi vallen, vampiers of zijn het juist religieuze helden die zich hebben bekeerd? Wij zien graag hoe jij je jouw laatste nacht op aarde kleedt én gedraagt!

Hashtag

Heb je op- of aanmerkingen over, voor, tijdens of na #CLUBIEMES DOOMSDAY die je wilt delen op twitter? Gebruik dan de welbekende hashtag #CLUBIEMES. Deze hashtag wordt door ons gevolgd en getoond op grote schermen in Studio.

Adres, tijden en toegang

Vrije toegang, gratis en voor iedereen.
Het programma #CLUBIEMES DOOMSDAY start om 22:00, Studio sluit rond 4:00

Studio Tilburg
Heuvel 9
5038 CN Tilburg

#CLUBIEMES VIPs

Ben jij lid van #CLUBIEMES en dus in het bezit van een Studio Membership Card? Dan geniet je ook deze avond van 15% korting op eten, bier, fris en wijn op vertoon van deze pas.

Garderobe

Jassen kan je kwijt in de bewaakte garderobe in Studio. Deze is de gehele avond bereikbaar.

Foto's en video

Al onze evenementen worden vastgelegd op foto en video, later terug te zien op www.clubiemes.nl.

Wij wensen iedereen veel plezier. Let goed op jezelf en elkaar. Laat weten dat je komt en wauwel mee op het Facebook event. En onthoud: Party like there’s no tomorrow!

Bekijk hieronder de aftermovie van ons laatste feestje om nog even in de stemming te komen!

ILS BLOG

Geen feed gevonden

EPIC AFTERMOVIES

(2012) #CLUBIEMES LIKE A BOSS
(2012) #CLUBIEMES at ACI Intro
(2011) #CLUBIEMES Veni Vidi Vici
#CLUBIEMES Fontys ACI Graduation Night 2013


logo studio

Website by CoCreatures

logo studio