#CLUBIEMES > #CLUBACI

Written by Bestuur // Posted in Nieuws

#CLUBIEMES > #CLUBACI

[EN] Starting from November 2017, #CLUBIEMES will continue its activities under the name of #CLUBACI. Building up momentum for over seven years, the general assembly has voted in favor of a name change that would imply the inclusion of students from non-IEMES majors. 

[NL] Fontys ACI schrijft het, dus is het waar. Vanaf November 2017 gaat #CLUBIEMES verder als #CLUBACI. Naast IEMES horen ook DBC en ILS bij Fontys ACI. #CLUBIEMES is er altijd geweest voor studenten van alle opleidingen binnen Fontys ACI en om misverstanden te voorkomen wordt de naam dan ook veranderd in club ACI. Maar dan in hoofdletters, zonder spaties en -geheel in stijl- mét een hashtag. Club iemes presenteert: #CLUBACI.

Ode aan hashtag CLUB IEMES op Facebook, Instagram en Twitter. Die laatste alleen omdat we daarop trending topic waren met onze fissa's. We wonnen de Tilburg Studenten Award driemaal op een rij (en mochten daarna niet meer deelnemen). Hebben de Studio in Tilburg regelmatig uit zijn voegen doen barsten [1] [2] en [3]. Ondersteunden de organisatie van het Tilburg Bevrijdingsfestival en Festival Mundial. Waren verantwoordelijk voor het sfeerbeheer op (on)telbare Fontys ACI intro’s. En reisden met elkaar heel Europa door, waarmee we servers tot rokens toe belastten. En dat is natuurlijk allemaal vastgelegd in menig Fontys Hogescholen jaarverslag.

 

We waren trending topic op twitter, niet alleen door onze feestjes, maar ook door onze blogboys. Bezoekers bleken dan ook vaak opzoek naar goedkope gerechten met zalm en ook erg nieuwsgierig naar het einde van wordfeud

ILS BLOG

Geen feed gevonden

EPIC AFTERMOVIES

(2012) #CLUBIEMES LIKE A BOSS
(2012) #CLUBIEMES at ACI Intro
(2011) #CLUBIEMES Veni Vidi Vici
#CLUBIEMES Fontys ACI Graduation Night 2013


logo studio

Website by CoCreatures

logo studio