CLUB WOODSTOCK - De laatste info

Written by Redactie // Posted in Nieuws // Tags Studio, Woodstock

CLUB WOODSTOCK - De laatste info

Zoals van ons gewend een laatste update met de laatste info, ins- and outs over het komende feest in onze agenda: CLUB WOODSTOCK - woensdag 23 mei in Studio.

Dresscode
Na de kliederboel op Let’s Glow, ditmaal letterlijk een vriendelijker thema; WOODSTOCK. Ben jij de hipste hippe? Dan ontpopt Studio om 1.00 een fles champagne voor jou en je hippie vrienden! Tips voor je outfit vind je hier.

Pre-party, Mixtape en Anthem
Vier je een pre-party met je hippievrienden om vast in de mood te komen? Vergeet dan niet deCLUB WOODSTOCK mix-tape van SirenS op te zetten. Die bevat tevens de gloednieuwe #CLUBIEMES ANTHEM van Steroidz & Funky B ft. Martin Klomp. Op deze plaat zal de temperatuur in Studio ongetwijfeld haar hoogtepunt bereiken!

Hashtag en trending topic
Heb je op- of aanmerkingen over, voor, tijdens of na CLUB WOODSTOCK die je wil delen op twitter? Gebruik dan de welbekende hashtag #CLUBIEMES. De hashtag wordt ons gevolgd, wordt getoond op grote schermen in Studio en is uiteraard te volgen op onze website. Tijdens Let’s Glow waren wetrending topic in Nederland. Dat moeten we dit keer kunnen overtreffen!

#CLUBIEMES Shots
Aan de bovenbar in Studio zijn #CLUBIEMES Shots verkrijgbaar voor slechts EUR 1,50.

Adres en tijden
Studio Tilburg
Heuvel 9
5038 CN Tilburg

Studio is woensdag geopend vanaf 10:00, eten en drinken is de hele dag mogelijk. CLUB WOODSTOCK trapt af rond 22:00. De line-up is weer om te smullen, zeker nu we op het laatste moment Mc Farid nog mogen toevoegen. Zorg dat je op tijd binnen bent en mis niets van het programma! Studio sluit om 4.00 na de afsluiter van SteroidZ.

Toegang
De evenementen van #CLUBIEMES zijn over het algemeen gratis en voor iedereen toegankelijk. Ook bij CLUB WOODSTOCK is de toegang gratis en zijn je vrienden welkom. Om een schoolpas wordt dus niet gevraagd, maar ga nooit op stap zonder een geldig legitimatiebewijs!

#CLUBIEMES VIPs
Ben jij lid van #CLUBIEMES en dus in het bezit van een Studio Membership Card? Dan geniet je ook deze avond van 15% korting op eten, bier, fris en wijn op vertoon van deze pas. Nog geen sticker op je pasje? Studenten met een #CLUBIEMES T-shirt helpen je verder!

Garderobe
Jassen kan je kwijt in de bewaakte garderobe op de 1e verdieping in Studio. Deze is de gehele avond bereikbaar.

Foto's en video
Al onze evenementen worden vastgelegd op foto en video, later terug te zien opwww.clubiemes.nl.

Wij wensen iedereen veel plezier. Let goed op jezelf en elkaar. Laat weten dat je komt of wauwel mee op het Facebook event.

ILS BLOG

Geen feed gevonden

EPIC AFTERMOVIES

(2012) #CLUBIEMES LIKE A BOSS
(2012) #CLUBIEMES at ACI Intro
(2011) #CLUBIEMES Veni Vidi Vici
#CLUBIEMES Fontys ACI Graduation Night 2013


logo studio

Website by CoCreatures

logo studio