Boek Artiest & Recht

// Posted in Nieuws // Tags Studenten, Studie, Studieboeken

Boek Artiest & Recht

Lieve leden,
Een aantal van jullie heeft boeken besteld via onze site. Zoals velen misschien al hebben opgemerkt heeft niemand het boek 'Artiest en Recht' gekregen. Dit komt doordat er vertraging is opgelopen met het publiceren van het boek. In overleg met school is besloten dat jullie tentamens en leerstof van 'Music' zullen worden gebaseerd op de vorige versie. 

Er is een spoedbestelling geplaatst en het boek is dan ook komende woensdag op school. Heb jij boeken bij ons besteld en moet jij artiest en recht nog ontvangen? Neem dan je ID of studentenpas mee en haal het boek tussen 12:15 en 13:15 op in de aula van P3. Hier zal iemand van #CLUBIEMES staan samen met iemand van de boeken organisatie, wanneer jij zegt het boek nog te moeten krijgen kijken wij of jou naam op de lijst staat en controleren wij dit door middel van je studentenpas of ID.

Mocht je woensdag niet kunnen, dan word het boek naar je opgestuurd. Dit zal echter wel langer duren en kan je beperken in de tijd waarin je kunt leren voor je tentamens. Wij adviseren jullie dan ook het boek woensdag 2 Oktober op te komen halen.

Kort gezegd:

Artiest en Recht besteld via #CLUBIEMES?

Ophalen kan tussen 12:15 en 13:15 in de aula van P3.

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio