ACI GRADUATION NIGHT: De laatste info

// Posted in Nieuws // Tags Alumni, Burlesque, DPS, Fontys ACI, IEMES, ILS, Prominight

ACI GRADUATION NIGHT: De laatste info
Over twee dagen is het dan eindelijk weer tijd voor het jaarlijkse Fontys ACI Gala, ACI Graduation Night 2013 – ‘Show your Burlesque with a touch of red’! Hierbij de laatste informatie zodat iedereen optimaal is voorbereid om te gaan knallen op het dikste feest van het jaar!

Op donderdag 24 januari gaan de deuren van de Heuvel Gallery om 21.30uur open. Let wel: zorg dat je voor 23.30 binnen bent want hierna worden de deuren gesloten. Het gala gaat door tot 4.00uur, om 23.00uur vindt de openingsact plaats. In Burlesque verklede dansers en danseressen zorgen er voor dat je helemaal in de sfeer komt.

Dresscode

Gala, Burlesque, touch of red. Velen vragen zich af wat ze zich hier bij moeten voorstellen, anderen zijn al druk bezig met het bij elkaar zoeken van een creatieve outfit. Creatief, dat is het sleutelwoord bij deze dresscode. Over het algemeen is Burlesque sexy en uitdagend. De mensen die iets minder extravert zijn kunnen Burlesque ook prima combineren met Gala. In dit geval kan je jouw gala outfit uitbreiden met Burlesque accessoires. Alles is prima, zolang er maar IETS roods te vinden is. Natuurlijk loopt er ook een kledingsjury rond. De best geklede dame en heer ontvangen een mooie prijs! We zijn benieuwd! Voor inspiratie kijk je op de Dresscode-pagina.

Line-up en time-table

ACI graduation night 2013

Meer info over de artiesten vind je op de site van ACI Graduation Night 2013.

Locatie informatie

de Heuvel Gallery
Heuvelring 37
5038 CJ Tilburg

  • Toegang vanaf 21.30, deze sluit weer om 23.30. ZORG DUS DAT JE OP TIJD BENT! Daarna gaat het feest binnen door tot 4.00uur.
  • De heuvel gallery werkt met munten, deze kunnen NIET gepind worden! Zorg dus dat je gepind hebt voordat je naar binnen gaat, tegenover de Heuvel Gallery bevindt zich een ABN-AMRO bank
  • Garderobe is aanwezig, zodat je jouw jas veilig weg kunt hangen totdat je weer naar huis gaat.
  • Ook is er voor eten gezorgd; tegenover de garderobe op de 1ste verdieping kan je van een heerlijke vette hap genieten.
  • Voor degenen die met de fiets komen: De fietsenstalling ligt recht onder de Heuvel, daar kun je je fiets gratis stallen. Deze sluit om 4.30uur.
  • Degenen die met de auto komen kunnen terecht bij Parkeergarage Pietervreedeplein en Parkeergarage Tivoli.

Gastenlijst

Heb je online je kaarten besteld of sta je om een andere reden op de gastenlijst, neem dan je Fontys pas of ID-kaart mee zodat we kunnen checken of we de juiste personen binnen laten!

Social Media

Heb je op- of aanmerkingen over, voor, tijdens of na ACI Graduation Night 2013 die je wilt delen? Dat kan natuurlijk!
Twitter: #CLUBIEMES
Facebook event

Nog geen kaartje?

Stuur een sms naar 06-12316800 met het aantal gewenste kaarten en voor + achternamen. Dan houden wij deze aan de kassa apart voor jou!
Kosten zijn €8,- per ticket en kunnen bij de kassa CASH betaald worden.

Wij wensen jullie alvast heel veel plezier. Laten we hier met z’n allen een mega dikke party van maken, die niet meer uit ons geheugen te wissen valt (zelfs niet door de nodige liters alcohol, die er gegarandeerd genuttigd gaan worden). Tot donderdag!

ILS BLOG

Geen feed gevonden

EPIC AFTERMOVIES

(2012) #CLUBIEMES LIKE A BOSS
(2012) #CLUBIEMES at ACI Intro
(2011) #CLUBIEMES Veni Vidi Vici
#CLUBIEMES Fontys ACI Graduation Night 2013


logo studio

Website by CoCreatures

logo studio