Update: Excursie Berlijn

// Posted in Excursies, Nieuws // Tags Berlijn, excursie, IEMES

Update: Excursie Berlijn

Zoals de meeste van jullie gemerkt hebben heeft er afgelopen nacht een waar online slagveld plaatsgevonden voor de inschrijving van de Berlijn excursie.

Aangezien er vorig jaar excursies naar het buitenland gecanceld zijn omdat er niet genoeg aanmeldingen waren, had niemand deze extreme drukte zien aankomen. Door deze drukte was onze website zwaar overbelast en de server bijna geëxplodeerd. Natuurlijk vinden wij het erg vervelend dat niet iedereen erdoor kon komen maar wij achten het wel het eerlijkst om de automatisch gegenereerde inschrijflijst aan te houden.

Like a BOSS: De laatste info

// Posted in Nieuws // Tags bazen, bovenbar, Studio

Like a BOSS: De laatste info

Over twee dagen occupeert Fontys ACI de Studio in Tilburg tijdens Like a BOSS, het (school)feest waarmee #CLUBIEMES de IEMES-week doormidden breekt. Als we Facebook mogen geloven wordt het aardig druk, dus ben er op tijd bij! Studio opent daarom ook haar bovenbar; #CLUBIEMES zou #CLUBIEMES niet zijn als we daar geen bazige deals voor jullie hadden geregeld.

ACI INTRO 2012 - De foto's

Written by Pim // Posted in Nieuws // Tags bazen, Fontys ACI, foto's, intro, tentje

ACI INTRO 2012 - De foto's

Het was er weer één voor in de boeken; geheel volgens traditie heeft ACI INTRO zichzelf dit jaar weer overtroffen. Zo'n 500 studenten, een scala aan artiesten uit binnen- en buitenland en als toppunt het Create Your World Festival op de donderdag. Het mag gezegd worden: #CLUBIEMES is trots op haar introcommissie 2012!

Bestuur 2012/2013

Written by Redactie // Posted in Nieuws

Bestuur 2012/2013

Met ingang van 1 september komt de dagelijkse leiding van studievereniging #CLUBIEMES in handen van een nieuw, vijfkoppig bestuur. Aan het roer staan de ACI-studenten Gijs Matthee (voorzitter), Miranda van Engelshoven (secretaris en vice-voorzitter), Daniëlle van Nispen (studiegerelateerde zaken), Dasja Groeneveld (ontspanningsactiviteiten) en Yara Pelzer (penningmeester). Het bestuur 2012/2013 van #CLUBIEMES legt komend jaar de focus op de studiegerelateerde activiteiten, samenwerking tussen de verschillende opleidingen en het uitbreiden van het 'ACI Network', zo is te lezen in het beleidsplan van #CLUBIEMES.

Fontys ACI presenteert: Selling the Digital World

Written by Redactie // Posted in Nieuws // Tags DPS, Fontys ACI

Fontys ACI presenteert: Selling the Digital World

De berichten gonzen door de gangen: Fontys ACI mag binnenkort een nieuwe opleiding binnen haar muren verwelkomen: Commerciële Economie – Digital Publishing Studies. Rick van de Ven, studiecoach en docent Media Design, werkt zich in het zweet om als opleidingscoördinator alle voorbereidingen voor de opleiding te treffen. Begin september dit jaar is de aftrap van de kersverse opleiding.

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio