Studieboeken te bestellen via #CLUBIEMES webshop

// Posted in Nieuws // Tags Boeken, CE-IEMES, CLUBIEMES, CO-IEMES, DPS, Fontys ACI, IEMES, ILS, Studieboeken

Studieboeken te bestellen via #CLUBIEMES webshop

Terwijl alle studenten lekker aan het genieten zijn van hun vakantie, is #CLUBIEMES druk bezig geweest met het online zetten van de nieuwe boekenlijsten voor de boekenverkoop van komend schooljaar. Ook komend schooljaar kun je als #CLUBIEMES lid boeken kopen via onze eigen webshop. Dit zijn de boeken voor CE DPS, ILS, CO IEMES en CE IEMES.

#CLUBIEMES wint weer!

Posted in Nieuws

clubiemes-wint-weer

Vrijdag 21 juni is #CLUBIEMES tijdens het Tilburg Studenten Festival voor het tweede achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot leukste studievereniging van Tilburg. Na een spannende, 30 dagen durende, online competitie, kwam #CLUBIEMES als winnaar eruit gerold. De titel is een bekroning op het geslaagde bestuursjaar van 2012/2013 en is daarnaast een mooi keurmerk wat maar weer aangeeft dat de officiële studievereniging van Fontys ACI de leukste toevoeging van je studententijd is.

#CLUBIEMES-tempel groot glow-festijn tijdens Student Sounds

// Posted in Nieuws // Tags #CLUBIEMES-tempel, glow-festijn, Smerig feestje, Student sounds

#CLUBIEMES-tempel groot glow-festijn tijdens Student Sounds

Vorige week donderdag vond er weer een editie plaats van Student Sounds, het grootste studentenfeest van Zuid-Nederland. #CLUBIEMES ging een samenwerking aan met de organisatie en creëerde zo de enige echte #CLUBIEMES-tempel in de kleine zaal van 013 waar vieze meisjes hun dansje deden en grote jongens hun biertjes naar binnen gooiden.

#CLUBIEMES tempel tijdens student sounds in 013

// Posted in Nieuws // Tags 013, AARON JOHNSON & JEAN VERHEYEN, FRANCKLIN, REGINO, Student sounds, TUM&LEWIE

#CLUBIEMES tempel tijdens student sounds in 013

Met trots delen wij mee dat #CLUBIEMES een samenwerking is aangegaan met het grootste studentenfeest van Zuid-Nederland, namelijk Student Sounds. Dit studentenfeest in Tilburg staat al jaren bekend om zijn knallende line-up en elke editie komt er weer een massa van feestende studenten op af. Toch wil men als organisatie meer zuipende-HBO-studenten trekken en daarom hebben ze onze hulp ingeschakeld! Want #CLUBIEMES weet wel hoe je een bazenfeest neerzet.

Gratis bier voor noppes

// Posted in Nieuws

Gratis bier voor noppes

Aanstaande dinsdag is het zover; 'Crown – The Royal Taste'. Ben je #CLUBIEMES lid? Dan nodigen wij je van harte uit om vanaf 22:00 met ons te komen borrelen in de bovenbar van Studio Tilburg. De eerste paar biertjes zullen voor gratis, noppes, nada aangeboden worden. Op deze manier ben je verzekerd van een plekje binnen want vol = vol. Vergeet je ledenpas niet! Ben je nog géén #CLUBIEMES lid? Verander dit dan snel en profiteer van alle voordelen die het #CLUBIEMES lidmaatschap met zich meebrengt! Ledenpasjes kunnen deze avond worden opgehaald tot 23:30.

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio