SAVE THE DATE: 10 JAAR IEMES

// Posted in Nieuws

SAVE THE DATE: 10 JAAR IEMES

Save the date: 28 november 2014.

Op deze dag wordt het tienjarig jubileum van de opleiding IEMES gevierd met aansluitend ACI Graduation Night. Hiervoor wordt een speciaal programma worden samengesteld, wat begint in de avond en doorgaat tot in de late uurtjes. De avond bevat alle ingrediënten die voor een fantastisch jubileumfeest zorgen. Meer informatie volgt op de website.

 

INSCHRIJVING PRAAG VOL

// Posted in Nieuws

INSCHRIJVING PRAAG VOL

 De inschrijving voor de excursie naar Praag is gesloten. Iedereen die er doorheen is gekomen, houd je mail in de gaten.

Volgende week ontvangen jullie meer info! 

 

GEZOCHT: VRIJWILLIGERS WISH OUTDOOR

// Posted in Nieuws

GEZOCHT: VRIJWILLIGERS WISH OUTDOOR

Heb je altijd al eens willen zien hoe het er aan toe gaat bij een grote productie als WiSH outdoor, of eens willen kijken of jij stressbestendig genoeg bent om een dag mee te draaien achter de bar op een druk festival? Schrijf je dan nu in als vrijwilliger voor WiSH outdoor en krijg je ticket voor zondag gratis! Denk aan taken als bar, sfeerbeheer en stage-manager. Overnachting op de camping is mogelijk als je beide dagen gaat. 

DERDE EDITIE STUDENT SOUNDS

// Posted in Events, Nieuws

DERDE EDITIE STUDENT SOUNDS

Het gonsde misschien al wat in de wandelgangen en nu kunnen we het zeker verklappen. Op donderdag 17 april host #CLUBIEMES voor de derde keer de technozaal tijdens Student Sounds! Dit is het grootste studentenfeest van het zuiden en brengt iedere editie 2200 feestgangers naar de 013. De grote zaal wordt gehost door Student Sounds zelf en daar knallen de housebeats je om de oren. #CLUBIEMES bouwt haar feestje in de kleine zaal, met dikke en snoeiharde technobeats.

Studio blijvende partner

// Posted in Nieuws

Studio blijvende partner

Het contract met onze vaste partner Studio Tilburg is met een jaar verlengd. De samenwerking is in de afgelopen tijd ontzettend goed verlopen en ook onze feestjes zijn daar als legendarisch bestempeld. Reden genoeg om het contract nog een jaar te verlengen.

VALENTIJNSDAG

// Posted in Nieuws // Tags Valentijnsdag

VALENTIJNSDAG

Wil jij iemand de liefde verklaren, een vriendin verrassen of een anonieme boodschap sturen? Dan is 14 februari de perfecte gelegenheid. En wij zouden ‪#‎CLUBIEMES‬ niet zijn als we dit zomaar aan ons voorbij lieten gaan.

MERRY CHRISTMAS AND A HAPPY NEWYEAR

// Posted in Nieuws // Tags Bestuur

MERRY CHRISTMAS AND A HAPPY NEWYEAR

En zo is er weer een jaar voorbij gevlogen. Een die voor ons, het huidige bestuur, in augustus begon. Er staat een nieuw jaar voor de deur en daarom vonden we het een mooi moment om even terug te blikken op het afgelopen jaar. En belangrijker, wat er nog staat te gebeuren. 2014 gaat een mooi jaar worden, met minstens drie toffe excursies op de planning en natuurlijk onze feesten.

Boek Artiest & Recht

// Posted in Nieuws // Tags Studenten, Studie, Studieboeken

Boek Artiest & Recht

Lieve leden,
Een aantal van jullie heeft boeken besteld via onze site. Zoals velen misschien al hebben opgemerkt heeft niemand het boek 'Artiest en Recht' gekregen. Dit komt doordat er vertraging is opgelopen met het publiceren van het boek. In overleg met school is besloten dat jullie tentamens en leerstof van 'Music' zullen worden gebaseerd op de vorige versie. 

Flashback: Introducties met #CLUBIEMES

// Posted in Nieuws // Tags #CLUBIEMES tent, Fontys ACI intro, intro, Purple festival

Flashback: Introducties met #CLUBIEMES

Wat hebben wij twee heerlijke introducties achter de rug. School is weer begonnen maar wij beginnen natuurlijk niet zonder een paar goede introductie dagen. Iedereen leert elkaar kennen, drinkt een pilsje of wijntje met elkaar en geniet van de sfeer die langzamerhand ontstaat. Lees hier over onze geweldige ervaring met Purple Festival en de ACI intro.

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio