• Banner_social_2017_Banner_2017.png
  • Volg ons ook op Spotify, Instagram en Snapchat

Exaggerate in Color - Celebrate the spring

// Tags Feestje, Kleur, Lente, Studio

Exaggerate in Color - Celebrate the spring

Mensen van het goede leven! Woensdag 8 mei is er een bijeenkomst gepland voor alle Fontys ACI’ers in... jawel hoor: Studio! Tijdens het #CLUBIEMES feest ‘Exaggerate in Color – Celebrate the Spring’ is het de bedoeling dat we nog één keer helemaal uit onze plaat gaan met heel Fontys ACI, voordat we de laatste zware loodjes over het jaar heen tillen en aan de zomervakantie beginnen. Ofwel: Ga op zoek naar de meest kleurrijke kleren, objecten en accessoires en zorg dat jij onderdeel wordt van het kleurrijke decor tijdens het laatste #CLUBIEMES feest van dit schooljaar! Overdrijven is een must! 

Om 22.00uur opent Jerome Saints de avond met zijn heerlijke Deephouse/Techhouse/Minimal beats, voor een ultiem lentegevoel. Vervolgens zullen Trusic, Sergio Silvano en Steroidz de avond voorzien van lekkere zomerse deuntjes. Onze DJ’s zullen ondersteund worden door de instrumentale begeleiding van Irene de Vocht.

Natuurlijk zal er weer een heerlijke kleurrijke Cocktail te verkrijgen zijn tegen de gereduceerde prijs van €4,-. Champagne en pitchers bier zijn er te krijgen aan de bovenbar voor €10,-. Let op: deze acties gelden maar tot 24.00uur. Weer een reden om lekker op tijd te komen feesten. Om de avond compleet te maken zullen er gedurende de hele avond verschillende kleurrijke versnaperingen te verkrijgen zijn die je helemaal in de lentesfeer brengen. Uiteraard zo lang de voorraad strekt.

Ben je #CLUBIEMES lid? Dan nodigen we je graag uit om vanaf 22:00 alvast met alle leden te komen borrelen in de bovenbar van Studio. Op deze manier ben je verzekerd van een plekje binnen want vol = vol. Vergeet je ledenpas niet!

#CLUBIEMES presents: Exaggerate in Color – Celebrate the spring 
Woensdag 8 mei, Studio Tilburg
Vanaf 22:00 uur, gratis toegang

15% korting op eten en drinken op vertoon van #CLUBIEMES Membership Card.

CHECK ONS BLOG

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio