evenementen

SUGARCRUSH THE DELICIOUS 50'S

// Posted in Events // Tags #CLUBIEMES-feest, '50, outfit, Studio, Sugarcrush

SUGARCRUSH THE DELICIOUS 50'S

De tijdmachine hebben we even in de kast gezet, maar over een paar weken wordt het stof er weer afgeblazen. Op dinsdag 27 mei gaat de reis verder. We slaan de depressieve jaren van oorlog en kou over en stappen uit in de tijd van de babyboomers: de jaren '50!

Een tijd van dikke grease in je haren, pin-upgirls en bediendes op rollerskates. Omdat dit het laatste ‪#‎CLUBIEMES‬-feest van het schooljaar is, wordt het een feest waar je je tanden in kunt zetten! In heel veel zoets dan. De STUDIO wordt omgetoverd tot een Amerikaanse diner met frites&burgers, milkshakes en een candycorner.

Vanaf 21:00 uur kun je op de borrel al genieten van een heerlijk gratis biertje. Tijdens het feest zijn er pitchers voor €10,- verkrijgbaar en de verrukkelijke #CLUBIEMES-cocktail is ook weer aanwezig voor maar €4,-.

Speciaal voor dit feest heeft de STUDIO een exclusieve actie op het menu gezet; Burger, friet én bier voor maar €12,50! Dus pak die rollerschaatsen uit de kast en kom geheel in je Sugarcrush-outfit naar het laatste #CLUBIEMES-feest van dit schooljaar!

Verdere details over het feest volgen later.

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio