evenementen

RAVEND HET PAASWEEKEND IN

// Posted in Events

RAVEND HET PAASWEEKEND IN

 Pasen staat bijna voor de deur! En natuurlijk kun je niet wachten om met je familie in de kerk de paastakken omhoog te steken en luid het Palmpasen mee te zingen. Maar net voor dit heugelijke gebeuren verplichten wij je (nog net niet) om de eerste uren van het Paasweekend keihard in te knallen. Natuurlijk heeft #CLUBIEMES weer een mooi feestje op de planning staan. Student Sounds vindt op donderdag 17 april plaats, waarop #CLUBIEMES de welbekende deuren van haar Techno Tempel opent.

Technolovers 

Zoals je van #CLUBIEMES gewend bent kun je op Student Sounds een grote portie techno verwachten. Om je deze avond geen moment van rust te voorzien, hebben wij een viertal kanjers geboekt. Joost Mayer is een talent van eigen bodem en geeft om 23:00 uur het startschot. Zijn set is geen onbekende op de feestjes van KRAFT, Nachtwerk en Fuel.

Mohn en Rick Weiss nemen vervolgens het stokje over en brengen het techno-gehalte naar een hoger level. Dit duo is geen groentje meer, daar ze beschikken over een eigen label, waar lanceringen van indiepop, electronica en technobeats niet uitblijven.

Omdat de tent alleen op het laatst van de avond echt afgebroken kan worden, hebben we Grondlaag voor het laatst bewaard. Vorige editie heeft hij zijn naam meer dan waar gemaakt en ook deze editie laat de Limburgse DJ iedereen met een rotgang het weekend ingaan. Of je eerste Paasdag nog wel haalt is een zorg voor later, dit wordt genieten!

Laat de voorpret beginnen en check Soundcloud voor al hun releases. En ben je even techno-moe, dan staan er in de grote zaal vier House DJ's de rest te vermaken. De namen Blasterjaxx, JoeySuki, Dirtcaps en Matt & Kendo zijn vast geen onbekende namen voor je en draaien hun set in de grote zaal.

Koop je kaarten bij ons voor de laagste prijs van 6 euro en rave met #CLUBIEMES het Paasweekend in!

 

LINE-UP

23:00 - 00:30 JOOST MAYER
00:30 - 02:00 MOHN & RICK WEISS
02:00 - 04:00 GRONDLAAG

 

Datum en locatie

Datum: 17 april 2014
Locatie: Poppodium 013, Veemarktstraat 44, 5038 CV, Tilburg
Voor meer informatie kijk dan op onze Facebook en koop je kaarten bij de Ticketverkoop.

 

Kaartverkoop

Vanaf 31 maart zitten wij in de grote pauze (12:30 – 13:00) in P3 en P1. Op 17 april zelfs tot 16:00 uur. See you there!

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio