evenementen

Crown: The Royal Taste

// Posted in Events // Tags Feestje, Gratis entree, Kings and queens, Studio

Crown: The Royal Taste

De troonswisseling, het zal niemand ontgaan zijn. Na jaren van trouwe dienst zal de abdicatie van Beatrix plaatsvinden, welke plaats maakt voor de enige echte Prins Pils, die als koning wordt ingehuldigd. Al met al: reden voor wederom een snoeihard #CLUBIEMES feest. CROWN, The Royal Taste, zal dinsdag 5 maart losbarsten in Studio- Tilburg. Pak je scepter uit de kast en haal de chique hoeden van de zolder om op 5 maart in Studio te laten zien wie de kings and queens van Fontys ACI zijn.

Deze avond zullen er ook weer verschillende –uit de eigen vijver gevangen- muzikale hoogstandjes voor jullie klaarstaan. Trusic, Noa Jae, Steroidz, Sergio Silvano en Jerome Saints zullen ervoor zorgen dat de Koninklijke voetjes van de vloer gaan. Met deze artiesten is er gezorgd voor een gevarieerd repertoire, waarin iedereen zijn moment of fame zal kunnen vinden. Beats van House tot Moombathon en Eclectic/Urban tot Electro zullen de revue passeren.

Voor de "Real Royal Taste" zijn er flessen champagne tot 00:00 uur voor €10,- te verkrijgen bij de bovenbar en de lekkerste cocktails worden tot 00:00 uur bereid voor de scherpe prijs van €4,-.

Ben je #CLUBIEMES lid? Dan nodigen we je graag uit om vanaf 22:00 alvast met ons te komen borrelen in de bovenbar van Studio. Op deze manier ben je verzekerd van een plekje binnen want vol = vol. Vergeet je ledenpas niet!
 

#CLUBIEMES presents: CROWN – The Royal Taste
Dinsdag 5 maart, Studio Tilburg
Vanaf 22:00 uur, gratis toegang


15% korting op eten en drinken op vertoon van #CLUBIEMES Membership Card.

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio