evenementen

#CLUBIEMES TECHNO TEMPEL SECOND EDITION

// Posted in Events // Tags bazen, event, Student Sounds, Studenten

#CLUBIEMES TECHNO TEMPEL SECOND EDITION

We're back! Omdat de grond nog staat nog te shaken van de snoeiharde beats van vorige editie, gaat de #CLUBIEMES tempel haar magische deuren weer openen. Tijdens Student Sounds op 3 oktober zal de rij van hongerige studenten oneindig lang zijn. Allemaal komen ze maar voor een ding. Een dik feestje! En dat zullen ze krijgen ook. Zoals jullie gewend zijn van #CLUBIEMES zal de kleine zaal weer gevuld worden met hete technobeats, variërend van minimal tot deep, waar helemaal niets minimal aan is!

Met een line-up waar je spontaan van gaat buigen zullen wij je laten dansen tot er geen spier meer in je lijf is die je overeind houdt. Om te beginnen met 
LEEG&DARISCH die ervoor zorgen, zoals hun naam al doet vermoeden, dat het een legendarische avond wordt! Zijn reeks aan studentengeluiden zullen een nieuwkomertje zijn in de #CLUBIEMES zaal, maar zijn meer dan welkom. 

Om vrolijk door te gaan met FRANCKLIN, een bekende van vorige editie. Ook dit keer zal hij zijn deep house beats voor je uitstallen en een bazenset voor je neerknallen. De deephouse feesten van Natural Wave laat hij even voor wat het is en zal deze avond Tilburg op zijn grondvesten laten trillen. 

Een vertrouwd geluid zal deze avond gebracht worden door REGINO, die vorige editie iedereen in een heerlijke extase bracht. Grote namen zijn voor hem niet onbekend en heeft hij zijn set mogen draaien op de feesten van Inmosae.

De avond wordt keihard afgesloten met de beats van GRONDLAAG. Deze 23-jarige Limburgse techno-DJ heeft al vele clubs en raves voorzien van een oorverdovende techno-set. Naast DJ is hij ook founder van de organisatie ‘Code Rood’ die flink aan de weg timmert met hun feesten om de technoscene in Nederland te vergroten. Hij zal deze avond afsluiten met een set die jullie hopelijk nog lang bij zal blijven.

Mis deze vier artiesten niet en kom hoogtij vieren in de kleine zaal van #CLUBIEMES. Natuurlijk ook niet onbelangrijk zijn de namen in de grote zaal, waar DYRO- DANNIC- BIGGIE en D-WAYNE hun ding doen. Be prepared voor een avond vol hete beats, hete lijven en koude drankjes. Kom met vrienden, kom alleen, kom met je opa of oma. Het maakt niet uit met wie, maar KOM! Want dit feestje wil en mag je gewoon niet missen. Wij zijn er in ieder geval snoeihard bij!

LINE-UP: 

LEEG&DARISCH
FRANCKLIN
GRONDLAAG
REGINO

Datum: 3-10-2013
Locatie: Poppodium 013, Veemarktstraat 44, 5038 CV, Tilburg
Voor meer informatie kijk dan op onze Facebook en koop je kaarten bij Ticketverkoop.

Op de volgende data vind je ons in het Fontys ACI gebouw P3:

  • 25, 26 en 27 september
  • 1, 2 en 3 oktober

Wij staan daar in de grote pauze van 12:30 tot 13:00. See you there!

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio