evenementen

ACI GRADUATION NIGHT 2013

// Posted in Events // Tags 2013, Alumni, Fontys ACI, Gala, Graduation, Promnight

ACI GRADUATION NIGHT 2013

Fuck de Maya’s, Fuck de priesters, echte bazen overleven toch wel! Komt het even goed uit dat er op IEMES, ILS en DPS alleen maar bazen en bazinnen zitten, daarom staat na Doomsday het volgende feest alweer op de planning. De Heuvel Gallery zal op 24 januari helemaal in het teken staan van het jaarlijkse ACI gala: ACI Graduation Night 2013, voorheen Promnight. Gezien dit voor sommigen onder ons in de tentamen week valt, is ervoor gezorgd dat 25 januari voor iedereen uitgeroosterd is! Zo krijg je de mogelijkheid om nog even te ontladen, en om de laatste week vol motivatie tegenmoet te gaan. Degene die het vorig jaar meegemaakt hebben weten dat dit een feest is dat je absoluut niet kan missen!

Dit jaar zal het gala aangekleed worden in het thema Burlesque. Show your Burlesque with a touch of red. Corsetten en paraplu’s, pakken en sigaren, bovenal sexy doch met stijl, en ten alle tijden een rode accessoire die de kers op je outfit vertegenwoordigt. Ook dit jaar zal er door onze jury één dame en één heer worden uitgekozen om als best gekleedde feestganger de avond door te gaan. De muzikale omlijsting van deze avond is zeer gevarieerd, zodat iedereen uit zijn of haar plaat kan gaan. Te beginnen met Feest DJ Ruud, die dit jaar al menig festivalgangers uit hun dak heeft laten gaan op onder andere Mysteryland, Solar Festival en Valtifest. Ook niemand minder dan De Kraaien, met hun hit: ‘Ik vind je lekker’, zullen jou deze avond gaan vermaken, met een show waar de meeste mannen ’s nachts nog wel eens aan terug zullen denken. Over Sergio Silvano met zijn onvervalste house, en Mauro Fuerte met z’n moombahton/house repertoire hoeven wij niet meer veel te vertellen, gezien zij al aardig wat ACI feestjes op hun kop hebben gezet. Cesqeaux is ondertussen een gevestigde naam in de wereld die ‘Trap’ music heet. Als producer van Yellowclaw en menigeen strakke mixtapes zal hij de tent helemaal los krijgen. Als we het over Lucky done Gone hebben, hebben we het over Electro, Techno, Acid, Breakbeat, Dupstep en Drum ’n Bass. Deze jonge DJ is creatief en zal op ieder festival, in iedere zaal en in elke club niet onopgemerkt blijven. Zo stond hij deze zomer onder andere op Sziget te draaien! De minimal/techno/tech-house liefhebber zal deze avond vermaakt worden door niemand minder dan Mika di Mare. En onder het motto: "Putjes scheppen kan altijd nog, nu draaien we TRAP, Hip-Hop, Dubstep, Drum and Bass, Techno, Deep house en nog veel meer", zullen de BANGANAGANGBANGERS, spreek uit: de BANGANA-GANGBANGERS, de avond in ??stijl?? afsluiten!  

Geen enkele reden om niet te komen op 24 januari! Vanaf 18 december gaat de kaartverkoop van start. In iedere pauze (12.30-13.00uur) zullen in gebouw P3 en AP mensen klaarzitten om er voor te zorgen dat jij een kaartje kunt scoren voor jou, en je eventuele date! Voor de spotprijs van maar liefst  €8,- per kaartje ben je het mannetje(max. 2 kaartjes p.p).  

Voor meer info check: www.aci-graduationnight.nl

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio