evenementen

#CLUBIEMES TECHNO TEMPEL SECOND EDITION

// Posted in Events // Tags bazen, event, Student Sounds, Studenten

#CLUBIEMES TECHNO TEMPEL SECOND EDITION

We're back! Omdat de grond nog staat nog te shaken van de snoeiharde beats van vorige editie, gaat de #CLUBIEMES tempel haar magische deuren weer openen. Tijdens Student Sounds op 3 oktober zal de rij van hongerige studenten oneindig lang zijn. Allemaal komen ze maar voor een ding. Een dik feestje! En dat zullen ze krijgen ook. Zoals jullie gewend zijn van #CLUBIEMES zal de kleine zaal weer gevuld worden met hete technobeats, variërend van minimal tot deep, waar helemaal niets minimal aan is!

RASTA FANTASTA 17 september, laatste info

// Posted in Events

RASTA FANTASTA 17 september, laatste info

Er is maar een manier om de zomervakantie af te sluiten en vol goede moed het nieuwe schooljaar in te gaan. Namelijk, nog één laatste keer feesten totdat je sokken in je nek hangen met pompende beats en tropische vibes. Onder het motto ‘Let’s get together and feel allright’ gaan we ons goed voelen als Jack Sparrow op de Black Pearl. 17 september is the day to remember.

dansen met een steak in je hand

// Posted in Events // Tags BBQ, Fontys ACI, Vlees, ZOMER

dansen met een steak in je hand

De eerste zonnestralen zijn weer verschenen, de rokjes komen weer uit de kast en de zonnebrillen mogen weer op. Voor ons een goede reden om dat te vieren, samen met jullie! 16 mei zullen we alvast de zomer inluiden met een echte ACI-BBQ. Biertjes op het gras, vlees op het bord en muziek op de achtergrond. 

Crown: The Royal Taste

// Posted in Events // Tags Feestje, Gratis entree, Kings and queens, Studio

Crown: The Royal Taste

De troonswisseling, het zal niemand ontgaan zijn. Na jaren van trouwe dienst zal de abdicatie van Beatrix plaatsvinden, welke plaats maakt voor de enige echte Prins Pils, die als koning wordt ingehuldigd. Al met al: reden voor wederom een snoeihard #CLUBIEMES feest. CROWN, The Royal Taste, zal dinsdag 5 maart losbarsten in Studio- Tilburg. Pak je scepter uit de kast en haal de chique hoeden van de zolder om op 5 maart in Studio te laten zien wie de kings and queens van Fontys ACI zijn.

ACI GRADUATION NIGHT 2013

// Posted in Events // Tags 2013, Alumni, Fontys ACI, Gala, Graduation, Promnight

ACI GRADUATION NIGHT 2013

Fuck de Maya’s, Fuck de priesters, echte bazen overleven toch wel! Komt het even goed uit dat er op IEMES, ILS en DPS alleen maar bazen en bazinnen zitten, daarom staat na Doomsday het volgende feest alweer op de planning. De Heuvel Gallery zal op 24 januari helemaal in het teken staan van het jaarlijkse ACI gala: ACI Graduation Night 2013, voorheen Promnight. Gezien dit voor sommigen onder ons in de tentamen week valt, is ervoor gezorgd dat 25 januari voor iedereen uitgeroosterd is! Zo krijg je de mogelijkheid om nog even te ontladen, en om de laatste week vol motivatie tegenmoet te gaan. Degene die het vorig jaar meegemaakt hebben weten dat dit een feest is dat je absoluut niet kan missen!

#CLUBIEMES presents Doomsday

// Posted in Events, Nieuws // Tags bazen, Doomsday, Studio, Ultimate party

#CLUBIEMES presents Doomsday

De Mayas voorspelden, priesters waarschuwden en wij zullen het aanschouwen. Het einde van de wereld, Apocalypse, Doomsday, de dag des oordeels. Hoe je het ook noemen wilt, één ding staat vast: we gaan eraan. Hoe dit naderende einde eruit zal gaan zien is nog niet bekend maar er wordt graag invulling aan gegeven. Zal de wereld ontploffen? Komt er een reeks natuurrampen? Wordt het ineens donker op aarde? Of dan toch de zombies?

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio