evenementen

BOXOFFICE ACI BBQ GEOPEND

// Posted in Events // Tags ACI BBQ, Boxoffice

BOXOFFICE ACI BBQ GEOPEND

Nog eventjes en we staan met een steak in ons hand, genietend van de zon te dansen op heerlijke zomerse beats. Op donderdag 22 mei vindt de ACI BBQ plaats, waar je voor €10 een volledige maaltijd en een consumptie krijgt. Bier en wijn is daarna slechts €1,50. Vanaf vandaag kun je je aanmelden op #ACIBOXOFFICE. De inschrijving sluit op 21 mei. 

RAVEND HET PAASWEEKEND IN

// Posted in Events

RAVEND HET PAASWEEKEND IN

 Pasen staat bijna voor de deur! En natuurlijk kun je niet wachten om met je familie in de kerk de paastakken omhoog te steken en luid het Palmpasen mee te zingen. Maar net voor dit heugelijke gebeuren verplichten wij je (nog net niet) om de eerste uren van het Paasweekend keihard in te knallen. Natuurlijk heeft #CLUBIEMES weer een mooi feestje op de planning staan. Student Sounds vindt op donderdag 17 april plaats, waarop #CLUBIEMES de welbekende deuren van haar Techno Tempel opent.

DERDE EDITIE STUDENT SOUNDS

// Posted in Events, Nieuws

DERDE EDITIE STUDENT SOUNDS

Het gonsde misschien al wat in de wandelgangen en nu kunnen we het zeker verklappen. Op donderdag 17 april host #CLUBIEMES voor de derde keer de technozaal tijdens Student Sounds! Dit is het grootste studentenfeest van het zuiden en brengt iedere editie 2200 feestgangers naar de 013. De grote zaal wordt gehost door Student Sounds zelf en daar knallen de housebeats je om de oren. #CLUBIEMES bouwt haar feestje in de kleine zaal, met dikke en snoeiharde technobeats.

INTERBELLUM INTO THE GREAT ROARING 20'S

// Posted in Events // Tags event, INTERBELLUM, Studio

INTERBELLUM INTO THE GREAT ROARING 20'S

Een nieuw jaar, een nieuwe interne commissie, vier nieuwe feesten. Tijd voor iets nieuws zou je denken! We verwisselen het nieuwe voor het oude, we nemen jullie mee een tijdmachine in. De tijdmachine van ‪#‎CLUBIEMES‬. Deze magische machine laat alleen wilde feestbeesten met zich meereizen. De ritten zijn gratis, maar komen je duur te staan als je niet mee gaat. De tijdmachine zal maar voor één jaar bestaan, dus zorg dat je bij elk feest geweest bent, want daarna ben je te laat. De verhalen zullen als legendes voortbestaan en zullen over 100 jaar nog naverteld worden.

GRADUATION NIGHT 2014

// Posted in Events // Tags Alumni, Event, Graduation Night

GRADUATION NIGHT 2014

Na Rasta Fantasta en Culture shock is het tijd voor een andere shock. Gelukkig staat daarom het volgende feest al weer op de planning. En dit is niet zomaar een feest. Dudok Tilburg wordt op 6 februari het decor van ons jaarlijkse ACI-gala: ACI Graduation Night 2014. Ook vorig jaar werd er een spectaculaire avond neergezet door ACI-studenten in de Heuvel Gallery. Weet je niet meer precies hoe dit er aan toe ging? Check de aftermovie hier!

#CLUBIEMES #CULTURESHOCK

// Posted in Events

#CLUBIEMES #CULTURESHOCK

Op 3 december 2013 worden alle grenzen overschreden en kunnen Griekse goden, jodelende Duitsers en Egyptische Cleopatra's hun dansmoves showen. La fiësta staat in het teken van alle mooie culturen van de wereld, wat deze avond tot één internationaal festijn maakt, want: 'It's a small world after all.' Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het feest klein blijft, integendeel. Haal alles uit de kast en shockeer je studiegenoten!

Oktoberfest Studenten Avond

// Posted in Events // Tags bier, event, Oktoberfest, Studenten

Oktoberfest Studenten Avond

De 3e editie van Oktoberfest staat weer voor de deur. Dat wordt bier trinken und bratwurst essen en natuurlijk mee zingen met geweldige Deutsche Schlagers. Speciaal voor alle studenten uit Tilburg is er op 24 oktober de Oktoberfest Studenten Avond! De lederhosen en dirdnljurkjes kunnen weer over de bierbuiken of sixpacks worden gehesen om vervolgens nat van het bier in de was te worden gegooid. Dit jaarlijkse evenement vindt plaats in de koepelhal aan de spoorzone en kost voor jullie slechts € 7.50!

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio