bloggers

Vrij Bezet

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG

Vrij Bezet

Ik ben alweer een flinke poos vrijgezel. Nou lig ik daar persoonlijk niet wakker van, maar een vrijgezelle man van 25 is nogal schaars, al helemaal een goddelijke, intelligente, grappige en sportieve man van 25... En de vraag naar dit soort mannen is schijnbaar ook gruwelijk laag, niet omdat ik zo onbereikbaar ben, maar gewoon omdat er nog precies drie vrouwen van mijn leeftijdscategorie vrijgezel zijn. En die drie dames vinden dat er wel iets mis móet zijn met een vrijgezelle man van 25, terwijl dat natuurlijk gruwelijk paradoxaal is, of niet vrijgezelle dames?

Nu ben ik op zich best wel gelukkig dat ik 's avonds niet burgerlijk op de bank hoef te zitten met mijn wederhelft, want dat kan ik alleen ook wel. Ik hoef ook geen interesse te veinzen voor andermans saaie leventje, want daarvoor heb ik het mijne al. Wel mis ik zo nu en dan de fysieke dingen natuurlijk, het klinkt misschien vreemd, maar soms kunnen zelfs de meest uiteenlopende filmpjes op internet me niet meer bekoren. Soms voelt het alsof ik alles wat het internet mij op erotisch vlak te bieden heeft al gezien heb en ik heb het geprobeerd, geloof me, maar dat is niet te doen.

Nu heb ik volgens mij ook geen tijd voor een vriendin; het zijn net honden en hebben bakken met tijd en aandacht nodig en dat kan ik ze momenteel niet geven. Misschien ook een reden dat ik alleen ben, is mijn gave om prachtige analogieën over vrouwen en honden op papier te zetten.. Ik loop nu een dikke anderhalve maand stage en de avonden spendeer ik in de sportschool op de uni. Nu weet ik niet hoe het met jullie zit, maar ik ben niet op mijn aantrekkelijkst tijdens het sporten. Sowieso is het lastig vrouwen versieren bij het boksen. Ik heb er moeite mee om een dame per ongeluk op haar tiet te slaan en vervolgens mee uit te vragen: "nu ik toch al op second base zit, is het wel zo hoffelijk om je op zijn minst een drankje aan te bieden". Bij het fitness is het net zo hopeloos: "jij doet wel goed je best op deze stairmaster, zal ik jou eens een geheimpje vertellen? Ik heb thuis ook een trap die je mag gebruiken. Hij is voor mijn stapelbed en dan mag jij bovenop" en denk daar dan een paar wiebelende wenkbrauwen bij. Bij nader inzien, ga ik toch een poging wagen, want op papier ziet het ereigenlijk best wel briljant uit.

vrijbezet 1We zijn niet allemaal zo woest aantrekkelijk als deze bom pure testosteron tijden het sporten

Ook merk ik dat de meeste vrouwen waar ik mee in gesprek raak heel erg 17 zijn. Mijn huisgenoot is nogal van het jonge vleesch en zijn vriendin propt ons huis meer dan eens vol met haar vriendinnen. Super gezellig, maar gesprekstechnisch komen de onderwerpen niet van de bovenste plank. Van woorden als "profielwerkstuk" en "toetsweek" krijg ik, legaal gezien, al een slappe plasser. Dat neemt niet weg dat het hele leuke meiden zijn en dat ze er alleraardigst uit zien (ik dek mezelf begrijpelijk een beetje in mochten ze dit ooit lezen en 18 worden én mijn lichaam willen).

Nu vind ik mezelf dus wel een begeerlijke vrijgezel die toevallig de pech heeft dat alleen vrouwen die al in een relatie zitten verliefd op mij worden en verboden vruchten zijn giftig, dus daar waag ik me niet aan. Andere dames durven niet verder te gaan dan erotische dromen met mij in de spectaculaire hoofdrol en weer andere zijn geïntimideerd door de roddels die ze in de wandelgangen op hebben gevangen over mijn onmenselijk grote fallus. Degene die deze roddels verspreidt, wil ik graag mijn oneindige dank betuigen. Al met al ben ik dus gewoon single en, raar als het ook moge klinken, ben ik daar niet bijzonder rouwig om. Daar kunnen die drie vrijgezelle vrouwen van 25 nog een voorbeeld aan nemen.

- Roy

Roy van Dijk

Roy van Dijk

De naam is Roy, sinds jaar en dag al trouwe blogboy voor #CLUBIEMES en daarnaast publiceer ik ook stukken op mijn eigen -zelf verkozen- beste website ooit. Onderwerpen variëren van barbecues tot triootjes en het liefst een combinatie van beide. Ook zal ik voornamelijk de man zijn die tekstueel verslag zal doen van de legendarische IEMES feestjes. Aangenaam!

RANDOM BLOGS

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio