bloggers

The Delicious 50’s

// Posted in BLOG

The Delicious 50’s

The Delicious 50's

De tijd van de vetkuif. De tijd van Rock 'n Roll. De tijd van stijliconen zoals Marilyn Monroe, Elvis en Marlon Brando maar ook de tijd van Pin-up Girls, Drive-in theaters en Cotton Candy! Voor de mannen een dikke Amerikaanse Chevrolet, voor de vrouwen een polka dot dress. Met weemoed denken nu nog steeds vele mensen terug aan 'die goede oude tijd', the Fifties.

#‎CLUBIEMES‬ zal de tijdmachine weer klaarmaken voor een reis terug naar deze geweldige tijd! Op dinsdag 27 mei stappen we met zijn allen in de tijdmachine en reizen we terug naar het Amerika van de jaren 50! Vanaf 9PM (21.00 uur Nederlandse tijd) zijn jullie welkom in de STUDIO om het eerste fust bier gratis te veroveren. Voor de lovely ladies is er een heerlijk drankje geregeld terwijl de muziek uit de jukebox komt. Voor $5.50 (€4,-) ben jij de nieuwe eigenaar van 'het Snoepje'; een heerlijke zoete cocktail die speciaal voor deze avond op de menukaart staat. Ben jij een stevige drinker zoals Elvis? Bestel dan een pitcher bier voor maar $13.70 (€10,-). Er is ook aan een lekker bord eten gedacht! Speciaal voor dit feest heeft de STUDIO een exclusieve actie op het menu gezet; Burger, Fries & Beer voor maar $17.- (€12,50)! (No Reservation necessary!).

 

Voorafgaand aan deze avond kan jij je ook al voorbereiden op SugarCrush! Hoe dan, vraagt u mij? Maak met maximaal 5 vrienden een foto in de stijl van de jaren 50 en post deze op de Facebookpagina van #CLUBIEMES, tag #CLUBIEMES en wie weet win jij wel een bierproeverij voor 6 personen!
Dus haal uit je opa's kast het beste 50's pak, vraag je oma om die ene leuke Marilyn Monroe dress en stap in de wereld van the Fifties! See ya at SugarCrush. The Delicious 50's!

RANDOM BLOGS

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio