bloggers

Smikkelen: Nachoschotel

Written by Teun van den Heuvel // Posted in BLOG

Smikkelen met Studenten, dames en heren. Goedkoop voedsel met als credo: LEKKER en VEUL.

Cihan en Roy hebben de vorige blogs maar wat zitten zeiken over hoe ze de vrouwtjes in toom kunnen houden. Kerels, deze rubriek is jullie oplossing, want met deze recepten wordt het vrouwelijk schoon als was in jullie vaselinerijke (rechter)handjes. Inheemse smaken veroveren het vrouwelijk hart, waarvan doorgaans geen moordkuil wordt gemaakt. Smeer hun keeltjes echter eens met deze liflafjes en zij zullen bevredigd in uw armen rusten. Maar verlies daarbij niet jezelf uit het oog: gay voedsel is tegenwoordig heel hip. Het is dus verleidelijk voor deze veilige variant te kiezen. Bietje sushi soppen of kiezen voor tapas, wat gewoon Spaans is voor 'veel te klein en veel te weinig'. Nee, je kan toch iets lekkers voorschotelen wat prijs/kwaliteitstechnisch ook in orde is zonder je mannelijkheid te verloochenen. Kies daarom voor het snelle, goedkope, makkelijke én lekkere gerecht: de nachoschotel!

Kruidig spul, want Mexicaans, en gruwelijk lekker. De nachoschotel heeft een breed palet aan smaakkleuren, en je kunt het canvas dat door het bord wordt gevormd beschilderen zoals je zelf wilt. Essentieel is echter een aantal ingrediënten: dorito's, kaas, gehakt en kruidenmix. Dat is zo'n beetje de basis van het geheel, waar je eigenlijk ook gewone nacho's van zou kunnen maken . Maar om het echt lekker te maken, gebruik je de volgende ingrediënten voor twee personen. Het gaat daarbij wel om twee mannen, die lekker en veul willen eten, dus als je dit daadwerkelijk aan je date voorschotelt heb je waarschijnlijk anderhalve portie. Winst.

nachoschotel 1

Maar dan even de complete ingrediëntenlijst, want deze smulpapernij moet natuurlijk wel geprepareerd kunnen worden.

Voor twee personen neme men:

  • 500 gram gehakt
  • 1 zak Dorito's (kaas, experimentele geesten kunnen andere smaken kiezen)
  • 1 zakje pittige geraspte kaas
  • 1 zakje sla naar keuze (hoe frisser hoe liever)
  • 1 blik maïs, of kidneybonen, of allebei
  • 1 zakje kruidenmix (Tex Mex biedt tacomix, chilimix; beiden prima)
  • 1 bekertje crème fraiche
  • Voor als je echt wilt uitpakken: een avocado

En verder is het eigenlijk heel erg simpel. Bak het gehakt aan, kruid ook met wat zout en peper, gooi dan de maïs en eventuele bonen erbij en meteen daarna de sausmix met water. Pak intussen een grote kom of een groot diep bord (de borden zullen royaal gevuld worden) en eentje voor je gast en voorzie deze van een bedje van Dorito's. Als je de avocado hebt genomen, kun je deze een beetje prakken... fijnstoempen, zeg maar. Als het saus/gehakt/maïsmengsel een beetje smeuïg is geworden, kun je de substantie verdelen over de borden. Strooi daar wat kaas op, doe er wat sla bij en voeg dan het laatste, maar zo belangrijke ingrediënt toe. De crème fraîche.

nachoschotel 2"Oh yeah, let's top it off with a little crème fraiche. Fuck yeah."

Deze frisse, witte klonter dient door het hele gerecht heen geroerd te worden. De chips zal wat wekig worden, waardoor je grote units aan je vork kunt prikken. Dan kun je wat netter eten, wat weer chill is om je kansen te vergroten bij de dame die je morgenvroeg helaas geen ontbijtje kunt aanbieden.

En ja, zoals eerdere dinergenoten al eens gewaar werden: "ik zit hier gewoon chips als avondeten te eten." En je zult er geen spijt van hebben. Het gaat om een royale hoeveelheid, waarvan je de restanten nog eens als nacho's kunt gebruiken. Gewoon kaas eroverheen, even in de magnetron en je hebt een ongekende avondsnack. Als de jonkvrouw dan nog niet beteugeld is, ben je helaas rechtstreeks de friendzone ingerold. Maar hee: je hebt wel flink zitten bunkeren.

Als alles volgens plan verloopt, zal het zo ver nooit komen. De deerne in kwestie is reeds verknocht aan de kookkunsten van een man, die zijn roots trouw is gebleven. De rest van de avond laat ik over aan de fantasie van de chef. Maar omdat dit in de vorige blogs behoorlijk leek te scoren, even een obligatory zoektermenlijstje: sex, porno, de lul van Roy van Dijk. Zie dat maar eens in één avond te stoppen. Sommige mensen schijnt het al gelukt te zijn. Echter, het zou de kok in kwestie sieren om classy te blijven. En in dat geval spreek ik graag in de woorden van een naamgenoot: bewaar de kuisheid.

- Teun

Teun van den Heuvel

Teun van den Heuvel

"Dus alles wat ik hier neerzet komt op een poster te staan?"

RANDOM BLOGS

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio