bloggers

Pure Sheenius

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG

Pure Sheenius

Ik vraag me al tijden af of een "Roast" op Comedy Central het hoogst haalbare is na een carrière die tot poeder is vermalen en vervolgens door beide neusgaten naar binnen is gesnoven... Het hoogst haalbare of het begin van een comeback? Tot nu toe horen we maar weinig van Pamela Anderson en ik zie David Hassolhof ook niet snel meer in een speedo over het strand hollen. Dus ik vrees het ergste voor Charlie Sheen a.k.a. the warlock a.k.a. Rockstar from Mars a.k.a. Twee gram is voor mietjes. De man die in een paar dozijn films heeft mogen spelen en miljoenen verdiende in "Two and a half men" is weer bij zinnen gekomen na een crack-tour die een half leven duurde.

Hoe kan je je leven nu zo verneuken terwijl je in principe alles hebt? Het is een discussie die wel vaker woedt na de teloorgang van een grootheid (of in ieder geval een bekendheid). Hoe kan het dat we moeten lachen om de Charlie in two and a half men en dat de meeste mensen PRECIES dezelfde Charlie in het echte leven een aanfluiting vinden? Deze man brengt genieten slechts naar een volgend level, een soort van bonuslevel na de eindbaas waarin je alles al vergaard hebt en je niet meer gelukkig wordt van extra punten. Een level waarin je alles hebt, maar als je alles hebt, kan je alleen nog maar dingen kwijtraken en daarom is het makkelijk om op je hoogtepunt je leven te verneuken.

Hij raakte zijn remmingen kwijt, zijn gevoel voor realiteit en zijn neusschotje. Alle ongein die hij in zijn leven heeft uitgehaald kwam in ongeveer een jaar boven tafel en de hype rondom meneer Sheen is alweer als een nachtkaars gedoofd. Op Comedy Central zag hij er weer aardig uit, maar dat zou natuurlijk ook gewoon goede visagie kunnen zijn. Hij kwam ook wel behoorlijk non-crazy over en als je begint met zelfspot heb je de realiteit, naar mijn mening, goed kunnen accepteren. Deze Roast zal dus wel meer een tussenstop zijn dan het eindpunt en gelukkig maar. Ik ben immers vele uren vergezeld geweest door de goede man; de tijd dat hij kippen schoot met pijl en boog in Hot Shots part deux; de tijd dat hij de zuipende en neukende assistent was voor de Burgemeester van New York. Helemaal tot aan afgelopen jaar; de tijd dat hij zichzelf speelde in Two and a half men. En we weten allemaal dat hij geen groot acteur is/was, maar we hebben ons goed vermaakt met hem, dus laat hem lekker winnen, bonuslevel en al.

Nu is het wachten op zijn volgende project, maar wat topt nou een relatie met Bree Olson? Hoe overtref je een Comedy Central Roast door een handvol nobodies, Mike Tyson en die chick uit Grey's Anatomy? En wat is er nou beter dan een Scarface-hoeveelheid coke snuiven en niet sterven? Ik kan je nu al vertellen dat het geen zak uitmaakt wat hij gaat doen in de nabije toekomst, het wordt sowieso middelmatig en zal veel te veel lof oogsten. En het mooiste is dat jij en ik dat lekker gaat zitten kijken.

ps. In principe zijn de fratsen van Charlie Sheen een grote spoiler alert voor het zevende seizoen van "Entourage", dus wees gewaarschuwd.

- Roy

Roy van Dijk

Roy van Dijk

De naam is Roy, sinds jaar en dag al trouwe blogboy voor #CLUBIEMES en daarnaast publiceer ik ook stukken op mijn eigen -zelf verkozen- beste website ooit. Onderwerpen variëren van barbecues tot triootjes en het liefst een combinatie van beide. Ook zal ik voornamelijk de man zijn die tekstueel verslag zal doen van de legendarische IEMES feestjes. Aangenaam!

RANDOM BLOGS

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio