bloggers

Maskers, prinsessen en naaldhakken

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG

Maskers, prinsessen en naaldhakken

Het was weer een avond voor in de boeken, de ACI promnight 2011 die zo speciaal was dat we hem in 2012 hadden. Strak in het pak en met het minst gaye masker dat ik kon vinden heb ik weer veel iemesjes en lifestylers stuk zien gaan op de prachtig versierde dansvloer, de step and repeat en rondom Valerio's kleine gestalte. 

Na deze nacht heb ik geconcludeerd dat sommige mensen mooier zijn mét masker, dat mijn baard beter uitkomt zónder masker en dat ik meer logées kwijt kan in mijn kamer dan voorheen gedacht werd. Tijd voor een kleine recap door de langste en nuchterste man van de opleiding (middelste op foto boven, red.). Ik heb alles gezien én onthouden dus bereid je voor.

promnight group

Lang en gelukkig.
De hele nacht was toch een soort van sprookje vol sirenes, muzen en een enkele boze stiefmoeder. Let wel, het was een sprookje, geen strip; je spiderman masker laat je volgende keer maar lekker thuis. Verder kudo's voor de vele dames die zich in hun mooiste jurk hebben gehesen en gecombineerd met die torenhoge hakken waren jullie stuk voor stuk prinsesjes. Ik had bijna iets in jullie drankjes willen doen alleen om je vervolgens weer wakker te kussen. Ondanks het feit dat ik me goed heb ingehouden met het verspreiden van spreekwoordelijke giftige appels zag ik dat er toch wel aardig wat gezoend werd op en rondom de dansvloer. Dus voor alle mannen die een dame aan de haak geslagen hebben: chapeau! En voor de dames: je bent officieel prinses af. Toch zou het mooi zijn als iemes er op zijn minst een stelletje aan overhoudt die nog lang en gelukkig zullen leven.

promnight bigband

En het gaat maar door.
Dan nu over de acts van de avond, de een nog mooier dan de ander. Zo hadden we wat "in house talents" van IEMES zelf en de gebruikelijke grote naam ingehuurd. Natuurlijk was de big band een heel mooi initiatief en op papier een geniaal plan, maar in het vervolg kunnen we net zo goed een semi professionele mondharmonicaspeler inhuren aangezien er maar drie dozijn gasten binnen waren. Op verjaardagen kom je inderdaad fashionably late, op een soort van gala's is dat not done. Ook hebben we mogen genieten van een optreden van onze eigen Pieter Bon, voor de eerstejaars; dat is die man die je op school nooit ziet tenzij er iemand belangrijks is. Desalniettemin heeft hij natuurlijk een prachtig staaltje showmanship laten zien (voor degene die zich het nummer nog kunnen herinneren, zet dat even in de comments). Persoonlijk ben ik een groter fan van zijn classic "ongelovelijk". Vanzelfsprekend ging het er wat harder aan toe toen Mauro Fuerte, de IEMES-huis-dj, ten tonele verscheen. Zijn hete beats zorgden uiteraard voor onzedelijk gedrag, trillende bilpartijen en blosjes op de wangen. Met dit sterke staaltje draaikunsten deed de goede man zijn naam eer aan en ik wil hem daarom hartelijk bedanken en uitnodigen voor alle iemes gerelateerde feestjes voor de komende tien jaar.

promnight maurovalerio

Het was even spannend, maar uiteindelijk was alles geregeld voor de grote man Valerio, zijn artiestennaam is debiel en ik weiger die dan ook uit te schrijven. Toen het podium plotsklaps omringd werd door dames, kon dat natuurlijk maar een ding betekenen: de mooiboy van tv stond plaatjes te draaien. En eerlijk is eerlijk, zijn platenkeus was erg goed, zijn ensemble erg matchend en zijn apathische voorkomen erg storend. Hij had zelfs een entourage bij, dan weet je in ieder geval zeker dat je wat voorstelt. Nog even een speciale boodschap voor de persoon die bier over de draaitafels gooide: bedankt voor deze minuut stilte, het leek heel even op een begrafenis, maar gelukkig werd er snel weer leven in geblazen. Verder is iedereen heel nieuwsgierig welke dame Valerio uiteindelijk mee naar huis heeft genomen, dus beschik jij over deze kennis, deel die dan. De afterparty was in de studio, maar daar was ik te laat. Geen sappige verhalen dus en daarvoor mijn excuses.

promnight dance

Dat was het dan weer, de ACI Promnight, daar waar jongetjes mannen werden en dames prinsessen. Daar waar we maskers droegen om meer onszelf te zijn. En daar waar het simpelweg heel erg gezellig was. Alle gasten bedankt! Lifestyle bedankt! #CLUBIEMES bedankt! We hadden hem al voorzien van een staande ovatie, maar toen was hij al biertjes aan het drinken in Studio: Pim Kamphuis, we staan voor eeuwig bij je in het krijt! Bij deze staan de foto's ook online, dus tag maar een eind weg! Tot ziens op het volgende feestje (7 feb #HAPPYBIRTHDAY en 6 maart in de IEMES-week, red.)!

- Roy

Bekijk hier de foto's genomen in de zaal, de 650 foto's genomen bij de rode loper vind je hier! We hebben de foto's geupload in high quality, druk op downloaden voor een exemplaar dat boven je bed past.

 MG 9837Ps. We hadden eigenlijk niks gepland, maar toch wilde ik graag de enige award van de avond uitreiken aan Chris Gribbling (Ergens op de foto hierboven, Red.). Gefeliciteerd Chris, ik heb je unaniem verkozen tot "lelijkste vent van de avond" je prijs is deze titel, draag hem met trots.

Roy van Dijk

Roy van Dijk

De naam is Roy, sinds jaar en dag al trouwe blogboy voor #CLUBIEMES en daarnaast publiceer ik ook stukken op mijn eigen -zelf verkozen- beste website ooit. Onderwerpen variëren van barbecues tot triootjes en het liefst een combinatie van beide. Ook zal ik voornamelijk de man zijn die tekstueel verslag zal doen van de legendarische IEMES feestjes. Aangenaam!

RANDOM BLOGS

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio