bloggers

Licht in het donker

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG // Tags Laserus Pimmus Let's Glow Studio

Licht in het donker

Er zal ook eens een dag voorbij gaan zonder IEMES feestje. Afgelopen dinsdag was het dan ook weer zo ver. Met in het kielzog Messtival -het in een recordtempo opgezette festival van tweede-jaars IEMES studenten-, was het zes maart tijd voor Let's Glow! 

Waarin een overdaad aan blacklights, glow-in-the-dark schmink en breeklichtjes aan de orde van de nacht waren. Ik verwachtte in een soort pacman omgeving te stappen vol met lichtgevende spoken, blauwe balken en een pillen poppend publiek. Dit was slechts gedeeltelijk waar... Naar mijn mening schitterde de blacklights slechts door afwezigheid, maar gelukkig shinen de iemesjes al gruwelijk van zichzelf, mijn kleine Tsjernobyl kindjes.

Generatie gemis
Gewapend met een potje oranje schmink trad ik Studio binnen dat ondertussen is omgedoopt tot thuisbasis voor bierdrinkend IEMES. Een potje schmink waarvoor ik me opeens te oud voelde, maar dat kan ook gekomen zijn door de schaarste die er heerste wat betreft vierdejaars studenten. Natuurlijk compenseer ik wel een beetje van dat gemis met mijn onuitputtelijke partymood en puur 'shine talent' maar desalniettemin was ik een beetje teleurgesteld. Dus demonstratief heb ik de schmink afgestaan aan de nieuwe generatie en verliep mijn avond verder vlekkeloos. En dan nu het volgende: de party was, zoals het een echt IEMES feestje betaamt, weer aan als een spreekwoordelijke banaan!

letsglow 1

Heetheid en aanheid
Toen ik tegen half 1 binnen kwam wandelen met al mijn goede gedrag, was het feest al in volle gang en verdween mijn goede gedrag als sneeuw voor de zon. Studio was reeds bijna tot de nok toe gevuld en het zweet parelde binnen enkele minuten dan ook al richting mijn strak gestylde baardharen. Wat was het toch gruwelijk heet! In het vervolg bezoek ik die feestjes alleen nog maar in een korte broek en eventueel een hemdje tenzij we met zijn allen een paar euro bij elkaar leggen zodat ze bij Studio een degelijke airco kunnen installeren. Nu komt die hitte natuurlijk ook mede door het onzedelijke gedrag van het publiek, maar dat terzijde. Op de een of andere manier heb ik minder stelletjes zien vormen dan tijdens ACI Promnight, maar dat ligt misschien aan het gebrek aan maskers en een overdaad aan bevlekte gezichten. Dat was het dus. Druk, heet en minder geil dan verwacht

letsglow 2

Met een belachelijk aantal draaitafelspecialisten was de dj-booth de gehele avond druk bezet. Met Steve Donovan, Steriodz en Sergio Silvano gevolgd door Lasurus Pimmus en de man, die ik eerder heb uitgenodigd voor de komende tien jaar aan IEMES feestjes Mauro Fuerte werd de avond bevoorraad met een fatsoenlijke hoeveelheid dolle beats. Naar mijn mening werd er te weinig 'schuurmuziek' gedraaid, als de temperatuur zo hoog oploopt verwacht ik op zijn minst een R. Kelly of een 'Zjanna paul'. Maar eerlijk is eerlijk: ik heb de nodige calorieën weer verbrand op de dansvloer, dus alles is jullie vergeven lieve dj vrinden.

letsglow 3

Trending bitches!
En dan als klap op de vuurpijl: #CLUBIEMES was fokking trending topic op 'them Twits'! Ik wil jullie feliciteren met de enorme hoeveelheden kwats die jullie het internet op geslingerd hebben, jullie maken me trots. Met tweets als: "opflikkeren met je dubstep!" , "meer dubstep dus!", "wie het portje niet eert is de jeeger niet weert" en mijn favoriet van de avond: "ik heb zin in fristi". Dat spreekt natuurlijk boekdelen over de inhoudsloze avond en de enorme kansloosheid van de iemesjes. Nogmaals, jullie maken me trots!

Ik geloof ook dat dit de vuurdoop was voor een groep nieuwe #CLUBIEMES regelneven en –nichten. Dus in dezelfde woorden die de uitsmijter tegen mij sprak: "petje af, er is een feestje binnen". En een feestje was het!

- Roy

Bekijk de foto's op onze Facebook pagina en op die van Studio.

Roy van Dijk

Roy van Dijk

De naam is Roy, sinds jaar en dag al trouwe blogboy voor #CLUBIEMES en daarnaast publiceer ik ook stukken op mijn eigen -zelf verkozen- beste website ooit. Onderwerpen variëren van barbecues tot triootjes en het liefst een combinatie van beide. Ook zal ik voornamelijk de man zijn die tekstueel verslag zal doen van de legendarische IEMES feestjes. Aangenaam!

RANDOM BLOGS

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio