bloggers

INTO THE GREAT ROARING NIGHT

// Posted in BLOG

INTO THE GREAT ROARING NIGHT

 

Een nieuw jaar, een nieuwe interne commissie, vier nieuwe feesten. Tijd voor iets nieuws! We verwisselen het nieuwe voor het oude en nemen jullie mee een tijdmachine in. De tijdmachine van ‪#‎CLUBIEMES‬.‬‬‬ Zo kondigde de nieuwe interne commissie zich aan. Het eerste feest had het thema Interbellum, Into the Great Roaring Twenties. Nou, die tijdmachine was aanwezig!

 

Gouden geluksmunt

Al voor Interbellum werden de ACI studenten omgetoverd tot mogelijke alcoholisten. De klassen werden bezocht door leden van deze nieuwe commissie en iedere student kreeg een gouden munt. Hoe meer mensen per klas op het feest waren en deze gouden munt inleverde, hoe groter de kans was om als klas zijnde 100 shotjes bij STUDIO te winnen.

 

Welcome to Interbellum

De deur van Interbellum ging open. Velen hadden zich opgedoft en hadden de kledij van de jaren 20 om het lijf. Hoeden, mooie vrouwen in mooie jurken, maar vooral veel lekkere drank was het begin van het einde. Om 21.00 uur werd het gratis vat aangeslagen en de biertjes getapt. Ik kan u vertellen, ze waren verrukkelijk!

 

Saxophone

Ook voor de muziek was natuurlijk gezorgd. Naast de DJ's die op de line-up stonden, was er ook plek voor een saxofonist. Deze dame liet zien welk talent ze had en ging volledig mee in de muziek van de DJ. Dit mooie tafereel gaf mij nog meer het gevoel dat ik de tijdmachine verlaten had en in de jaren 20 was beland. Ook voor de aankleding moet ik de nieuwe commissie props geven. Overal hingen klokken uit de geschiedenis, een slinger van ballonnen, maar ook zeker het confettigordijn was in stijl van Interbellum.

 

Been there, done that...

Zoals elk feest was het begin mooi, en het einde waarschijnlijk ook. Waarschijnlijk zeg ik ja, want na het zoveelste biertje ging bij mij (en ook bij de meeste) het licht van mijn tijdmachine definitief uit. Het was tijd om naar bed te gaan. Strompelend richting mijn fiets ging ik into the great roaring night...

Bedankt nieuwe commissie, jullie toon is gezet. En de lat? Die is hoog gelegd.

 

Frank Jacquot
Actief blogger #CLUBIEMES

RANDOM BLOGS

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio