bloggers

IEMES Horoscoop

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG

header horoscopenDe laatste paar dagen lig ik pas laat op bed en ik kan nooit meteen de slaap vatten zodra mijn hoofd het kussen raakt. Dan rest mij niks anders om eens even te zappen en mezelf te vermaken met de verloren zielen die 's nachts naar televisiemensen bellen. De mensen die naar lekkerlive bellen, vergeef ik het nog wel; die mensen zijn geil en kunnen niet nadenken... De mensen die naar astro tv bellen daarentegen, hebben geen excuus. Het is grappig en tergend tegelijk om te zien hoe die sterrendame de meest fantastische verhalen vertelt aan haar schaapachtige publiek. Ze heeft het goed naar haar zin daar, zo lijkt het in ieder geval, en ik hou ook van plezier maken, dus bij deze: IEMES horoscopen!

Ram:

U gaat een rare week tegemoet. Elke keer als u zich buiten de deur begeeft, heeft u het gevoel alsof iedereen u nakijkt. U voelt zich hierdoor bijzonder gevleid en denkt dat het door uw flamboyante doch subtiel aantrekkelijke voorkomen komt. Blijf dat vooral denken en het zal u een egoboost vanjewelste geven, dat kunt u wel gebruiken. De sterren zeggen niet dat de Ram niet aantrekkelijk is, maar de sterren staan nou niet bekend om hun recht voor z'n raap attitude...

Stier:
let deze week goed op de toiletrol, deze is momenteel namelijk vaker leeg dan anders. Let daar vooral op als u twee of meer vrouwelijke huisgenoten hebt. Dit is trouwens geen metafoor, dus serieus, kijk uit anders kan je straks op de spreekwoordelijke blaren zitten. Financieel zit het wel snor aangezien u deze week een aanzienlijke som geld op uw rekening gestort krijgt.

Tweelingen:
U voelt zich deze week heerlijk onzeker totdat u uit onverwachte hoek een complimentje krijgt. Dit compliment slaat u vervolgens in de wind waarna u de gordijnen weer dicht trekt en uzelf in een fantasiewereld stort. Een tip voor de Tweelingen die nog thuis wonen: ga weg, je ouders zijn je beu. Voor de tweelingen die op kamers wonen: ga eens naar huis, je moeder kan best lekker en best gratis koken.

Kreeft:
De liefde! U kunt er geen genoeg van krijgen en er al helemaal geen nee tegen zeggen. De komende week is misschien wel de beste tijd om daar verandering in te brengen. Je partner schaamt zich ondertussen dat hij/zij nog steeds je handje vast moet houden bij de GGD. Het bedrijven van de liefde is sowieso een stuk minder leuk geworden met twee condooms én tandartshandschoenen. Verder is de kans groot dat u promotie maakt op het werk, of dit van doen heeft met het bovenstaande, laten de sterren in het midden

Leeuw:
"ik weet niet wat die bitches willen van mij" is deze week uw lijfspreuk. Omdat het u voor de wind gaat bij uw baan snapt u niet goed of al die aandacht voor u is, of voor uw bankrekening. Vooral de vrouwelijke Leeuwen zijn deze week nogal financieel ingesteld, dus dat kan nog wel eens gaan botsen. Of het kan juist heel goed uitpakken; ligt eraan waar u naar op zoek bent.

Maagd:
Uw extraversie is deze week op een hoogtepunt. Het liefst begeeft u zich schreeuwend en zingend in openbare gelegenheden. Het is dus hoog tijd voor een festivalletje hier en daar, want daar vallen deze ogenschijnlijke achterlijkheden totaal niet op. Let wel een klein beetje op de financiën, want alcohol is niet gratis en je debiele gedrag kan je nuchter nimmer verantwoorden.

Weegschaal:
Voor de mannelijke weegschaal: uw baard is geniaal deze week. Voor de vrouwelijke weegschaal: de baard van uw vriend is geniaal deze week (zeg hem dat ook). U gaat een goede week tegemoet vol draken, elven en ander mythisch gespuis. Zowel in de sport, liefde en financieel gaat het u voor de wind. Totdat de xbox uit gaat en je erachter komt dat je bar weinig hebt aan een "lockpick skill" van 76 in het echte leven.

Schorpioen:
De schorpioen gaat een vermakelijke week in. Een feestje of andere nachtelijke uitspatting gaat u niet uit de weg. Dit kan ook alleen maar positief uitpakken. Mocht u dus nog single zijn, houdt dan uw ogen goed open. Als u zich al in een relatie bevindt, geef dan uw ogen alsnog goed de kost. Wie weet heeft die dronkemansblik wel iets leuk voor u in het verschiet.

Boogschutter:
Kijk uit! U zult deze week een ernstige aanvaring krijgen. Houdt uzelf dus een beetje in op school, werk of op het water. Als u plotsklaps uit uw schulp kruipt, kunnen mensen daar nog wel eens van schrikken. Het is dus verstandig om even een tandje terug te schakelen, behalve de vrouwelijke boogschutters, doen jullie maar lekker extravert, want dat vinden de mannen leuk.

Steenbok:
U bent zoals gewoonlijk weer joelend enthousiast over een nieuw project. Deze week is het slim om uzelf wat in te houden, want door al dat ophemelen valt u alleen van hoger. Begin deze week maar eens met alles gewoon rot te vinden. Op deze manier valt het allemaal wel mee en mocht het achteraf ook daadwerkelijk rot blijken te zijn, dan heeft u gewoon gelijk gehad. In de horoscopen-branche noemen we dit een win/win situatie.

Waterman:
Voor de watermannen is de aankomende week samen te vatten in drie sleutelwoorden: problemen, problemen, problemen. In uw relatie kunt u niks goed doen en mocht u single zijn, dan zullen het blauwtjes zijn die de klok slaan. Voor werk en school kunt u zich beter ziek melden of uzelf voorbereiden op een ontslag dan wel onvoldoende. Iedereen mijdt ook dit zwarte gat dat waterman heet... Geen zorgen volgende week is alles vast weer leuker.

Vissen:
Wat een drukte deze week. Zoveel te doen en zo weinig tijd en zoveel andere smoesjes. Ga er nu eens goed voor zitten en dan bent u al op de helft. Gelukkig kunt u rekenen op hulp van uw vrienden. Vooral de Vissen met borsten kunnen rekenen op hulp van hun borstloze vrienden. De mannelijke vissen mogen het zoals gewoonlijk weer in hun eentje rooien. Succes met dat!

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben, ben ik niet zo thuis in de sterrenkunde. Maar eerlijk gezegd heb ik daar dan ook lak aan. Mijn missie is al voltooid als er drie mensen denken: "wat is dit voor magie, deze jongen slaat de spijker op zijn kop!" Verder wil ik de watermannen succes wensen en zeggen dat ze het nummer van de zelfmoord hotline even moeten googelen. En voor alle vrouwelijke Kreeften: bel me!

- Roy

Roy van Dijk

Roy van Dijk

De naam is Roy, sinds jaar en dag al trouwe blogboy voor #CLUBIEMES en daarnaast publiceer ik ook stukken op mijn eigen -zelf verkozen- beste website ooit. Onderwerpen variëren van barbecues tot triootjes en het liefst een combinatie van beide. Ook zal ik voornamelijk de man zijn die tekstueel verslag zal doen van de legendarische IEMES feestjes. Aangenaam!

RANDOM BLOGS

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio