bloggers

Gratis bier! (waarschijnlijk, misschien, eventueel)

Written by Roy van Dijk // Posted in Out of office Café BLOG // Tags afstuderen borrelen out of office

Gratis bier! (waarschijnlijk, misschien, eventueel)

Mis jij je bff uit de eerste en tweede klas ook zo gruwelijk? Al een tijdje niet wezen high tea-en of hebben jullie zelfs geen tijd meer om tezamen een paar zombies weg te blazen op de Xbox? Dan nu speciaal voor jou en je vrienden een extragratis vrije dag van je stage! Zeg tegen je stagebegeleider dat hij de boom in kan met zijn facebook statusupdates, persberichten en artistiek verantwoorde naakte fotoshoots, en kom naar IEMES out of office café. De dag om informatie te winnen over je meeloop- en afstudeerstage, je minor en advanced courses en natuurlijk de laatste roddels over welke docent het met wie doet.

Out of office heeft al bijna een nationale feestdag status bereikt, want naar mijn weten is dit alweer de derde editie. Twee jaar geleden mochten we lazergamen en borrels weg tikken. Vorig jaar konden we genieten van een lopend buffet en een theatervoorstelling die twee Iemesjes zelf in elkaar gestoken hadden (Theaterop, petje af) en naderhand een borrel. Dit jaar komen The Jacks optreden en speciaal voor jullie hebben we dit jaar nóg iets moois: borrels! Jeej! Want als Iemesjes iets kunnen -naast supergoed tweeten- is het wel supergoed tweeten dat ze biertjes aan het drinken zijn. Oja, heb ik al gezegd dat de pinten gratis zijn? Nee? Dat mag ik ook niet. Het staat namelijk nog niet vast, maar ik durf het woord 'waarschijnlijk' wel in de mond te nemen, komtie: Waarschijnlijk gratis biertjes!

Dus even serieus, als je niet komt, ben je een lozer. Een lozer die al het recht verliest om te klagen als informatie over je afstuderen onduidelijk is. Had je maar moeten komen. Het is ook altijd een mooi moment om een zekere Chris G. langzaamaan dronken te zien worden terwijl hij andere docenten af staat te zeiken. Fack, misschien ben ik er zelfs! Dus heb je altijd al met je favoriete #CLUBIEMES blogger op de foto willen staan, dan is dit je kans!

Voor meer informatie lees het artikel over out of office cafe hier en schrijf je in!

Roy van Dijk

Roy van Dijk

De naam is Roy, sinds jaar en dag al trouwe blogboy voor #CLUBIEMES en daarnaast publiceer ik ook stukken op mijn eigen -zelf verkozen- beste website ooit. Onderwerpen variëren van barbecues tot triootjes en het liefst een combinatie van beide. Ook zal ik voornamelijk de man zijn die tekstueel verslag zal doen van de legendarische IEMES feestjes. Aangenaam!

RANDOM BLOGS

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio