bloggers

END OF AN ERA

// Posted in BLOG // Tags blog Delicious 50's Frank Sugarcrush

END OF AN ERA

De tijdmachine werd weer afgestoft en bracht ons op dinsdag 27 mei naar de jaren 50. Het laatste #CLUBIEMES feest van dit schooljaar had een reputatie hoog te houden door de vorige feesten. De lat was hoog gelegd, maar de vetkuiven en opgestoken haren waren nog veel hoger!

Helaas had ik geen vetkuif te stylen, toch hees ik me thuis in mijn mooiste Fifties outfit, om vervolgens vanaf 9PM welkom te zijn op Sugarcrush. Wat ik van te voren al wist was dat ik tijdens dit mierzoete feest wat calorieën zou verbranden. Om deze calorieën eerst op te bouwen stond de eerste fust bier koud, sterker nog: deze werd gratis uitgedeeld! Ook voor de ladies was er natuurlijk een drankje beschikbaar. Speciaal voor dit feest was er een cocktail die op de menukaart van de STUDIO stond. Zo zoet als deze was, zo zoet was ook de naam: 'Het Snoepje'. Ik heb me aan deze cocktail gewaagd en kan jullie vertellen dat het een heerlijke zonde was!

 

Juiste klanken

Naast de drankjes was er natuurlijk ook voor gezorgd dat de juiste klanken uit de jukebox klonken. De LP's werden hevig gedraaid door onder andere de Morello Twins, die voor de eerste keer te gast waren bij #CLUBIEMES. In het begin dacht ik toch al behoorlijk zat te zijn, maar zoals de naam al doet vermoeden was het er niet één, maar twee! Ik zag dus (nog) niet dubbel. Verder waren Jorn, Trusic en Jurgensen aanwezig om de vibe naar hogere sferen te brengen. Tot diep in de nacht werden de LP's op de platenspeler gelegd om alle aanwezigen te voorzien van heerlijke klanken.

 

Zoete dames

Zo zoet als de dames waren, zo zoet waren ook de suikerspinnen die op het terras van de STUDIO vers gemaakt werden. Voor slechts $ 2.73 (oftewel € 2,-) werd je de nieuwe eigenaar van zo'n heerlijk roze zoete suikerspin. Ze vlogen natuurlijk als warme broodjes over de toonbank. Zo blij als dat ik was, zo boos was mijn orthodontist. De zoetigheid deed mijn beugeltje veranderen in een loshangend ijzerwerk. Maar goed, zodra ik de rekening kreeg draaiden deze rollen zich snel om.

 

Tipsy

Zoals op de meeste #CLUBIEMES feesten verloren langzamerhand steeds meer mensen de nuchterheid (lees: ik en waarschijnlijk ook anderen) en werd deze ingeruild voor een buzz. De meeste gasten konden toch wel aangeschreven worden als 'lichtelijk tipsy'. Is dit een schande? Nee, absoluut niet. Ik denk dat het zelfs een compliment is richting de Interne Commissie die het afgelopen schooljaar keer op keer bewees een toegevoegde waarde te zijn geweest aan #CLUBIEMES.

Daar wil ik deze blog dan ook mee afsluiten. Verschillende feesten hebben dit jaar op de agenda gestaan. Wat mij betreft en met mij velen anderen: Ik heb genoten, elke keer! De lat lag hoog, maar werd steeds hoger gelegd.

 

Frank Jacquot
Actief Blogger #CLUBIEMES

RANDOM BLOGS

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio