bloggers

Daar zijn we dan!

Written by Teun van den Heuvel // Posted in BLOG

Daar zijn we dan!

Dames en heren, ladies and gentlemen en alles wat daar tussen valt. Met veel (meer dan terechte) bombarie kondigen wij onszelf aan. Wij zijn Cihan, Roy en Teun en wij gaan 'n paar stukskes schrijven voor dit blog. Stuk voor stuk ambiëren wij een carrière bij de CosmoGirl, waardoor we gevraagd zijn om ook dit blog te bevuilen met de nodige make-up tips, ongesteldheidsweetjes en Zach Efron. Alvast veel plezier toegewenst.

Maar alle gekheid even op een spreekwoordelijk stokje: wij drieën studeren allen CO IEMES op onze geliefde Fontys ACI. Derdejaars zijn we inmiddels, behorend tot de eerste lichting CO'ers. Dat maakt ons stuk voor stuk proefkonijnen voor deze studie, wat wij met gemengde gevoelens gadeslaan. Dat zóu een bron kunnen zijn van waaruit wij gaan bloggen. Het zou ook kunnen dat we erg vermakelijke roddels hebben met betrekking tot een zekere docent concepting naar aanleiding van een avondje stappen, maar we hadden Chris al beloofd dat we dat tot een minimum zouden beperken. Dus dat doen we voorlopig nog even niet (of hij moet het echt extreem bont maken). Wie weet hebben we zojuist een extreem hoogstaand gerecht bereid en vonden we het nodig om de receptuur hiervan met jullie te delen, studentikoos als we zijn.

Een breed scala aan onderwerpen dus, maar veelal zullen de verschillende onderwerpen één topic gemeen hebben: wijzelf. Wij vinden onszelf erg goed, we hebben het graag over onszelf en vonden het dan ook niet meer normaal dat we zijn gevraagd voor dit blog. Sommige mensen noemen het arrogantie. Wij zeggen liever; waarom verbergen dat je ergens in excelleert? En zoals dat tegenwoordig bij 13-jarige meisjes hip is op hyves: haterzzz make us famous. Dus spui vooral uw gal over die drie doerakken van jongens die van toeten nog bellen weten. Veroordeel hun strapatsen tot en met. We verdienen het.

Tot slot nog enkele wist je datjes. Hadden we al gemeld dat we het graag over onszelf hebben?

  • Roy drinkt geen bier. Ook geen wijn, wodka, whiskey of andere met een w beginnende dranken. Eigenlijk drinkt hij helemaal geen alcohol.
  • Cihan is nog vrijgezel. En eigenlijk een hele lieve jongen.
  • Teun kan supergoed drummen.
  • Sinds die ene lange gast gestopt is met zijn studie, is Roy weer de langste IEMES-student. U herkent hem aan zijn haarloze kruin waarmee hij tegen kozijnen aanbotst.
  • Cihan spreek je uit als 'djiehan'. Dus Ed (Korkers, red); geen Siehaan.
  • Teun danst als een dronken karatekid als hij genoeg alcoholische versnaperingen achter de kiezen heeft.
  • Zowel Roy als Cihan als Teun zijn 24 jaar oud. Je zou het niet zeggen.
  • Alledrie de boys namen ooit al eens een initiatief om samen met Myrte Coemans verder te bloggen na een ICT-opdracht. Dit stierf, na enkele ontzettend vermakelijke blogs, een gemoedelijke dood. Stoppen op je hoogtepunt moet je ook durven na slechts enkele weken.

Tips zijn uiteraard altijd welkom. Schroom niet om uw reactie achter te laten, zo goed of kwaad als dat u behaagt. En een kleine geruststelling: de narcistische toon van dit intro zal in verdere blogs waarschijnlijk ontbreken... 

Teun

Teun van den Heuvel

Teun van den Heuvel

"Dus alles wat ik hier neerzet komt op een poster te staan?"

RANDOM BLOGS

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio