bloggers

Pure Sheenius

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG

Pure Sheenius

Ik vraag me al tijden af of een "Roast" op Comedy Central het hoogst haalbare is na een carrière die tot poeder is vermalen en vervolgens door beide neusgaten naar binnen is gesnoven... Het hoogst haalbare of het begin van een comeback? Tot nu toe horen we maar weinig van Pamela Anderson en ik zie David Hassolhof ook niet snel meer in een speedo over het strand hollen. Dus ik vrees het ergste voor Charlie Sheen a.k.a. the warlock a.k.a. Rockstar from Mars a.k.a. Twee gram is voor mietjes. De man die in een paar dozijn films heeft mogen spelen en miljoenen verdiende in "Two and a half men" is weer bij zinnen gekomen na een crack-tour die een half leven duurde.

Meer dan een spelletje

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG // Tags games, Mario Kart, prinsessen

Meer dan een spelletje

Sommige dingen veranderen nooit; luchtverfrissers zullen altijd naar een brandende Xenos ruiken, ik zal nooit weten wat hypotheekrenteaftrek inhoud, en ik zal altijd blijven gamen. Het maakt niet uit hoe oud ik word, ik zal altijd oprecht blij zijn als er weer een nieuwe Zelda of Mario game uitkomt. Dat we over 30 jaar waarschijnlijk nog steeds dezelfde prinsessen moeten redden, kan me werkelijk geen reet interesseren. Één van de weinige gegronde redenen dat ik ooit kinderen wil, is dat ik dan kan verantwoorden dat een dude van begin 40 nog steeds "spelletjes speelt." Al denk ik niet meer dat het dan nog nodig is, tegen die tijd is gamen net zo mainstream als boeken lezen of films kijken. Waarschijnlijk nog maintsreamer dan boeken lezen, want wie leest er tegenwoordig nog boeken?

Jdu tvrdê, já jsem dobrý, já jdu

// Posted in BLOG // Tags Praag, studiereis, Tsjechie

Jdu tvrdê, já jsem dobrý, já jdu

Oftewel Tsjechisch voor Ik ga hard, ik ga lekker, ik ga los! Dat was mijn bedoeling toen ik me inschreef voor de #CLUBIEMES reis met als bestemming Praag. Helaas behoorde ik niet tot de gelukkigen die zich meteen als deelnemer van deze reis mocht noemen, maar de reservelijst was mijn eerste overwinning! Tot mijn grote blijdschap kreeg ik de week erna te horen dat ik toch mee kon dankzij verschillende afmeldingen.

RANDOM BLOGS

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio