bloggers

Bazenfeest: BAM!

Written by Teun van den Heuvel // Posted in BLOG // Tags Ash & pikachu, bazen, rijtje bazen, Studio

Bazenfeest: BAM!

Je kon er op wachten natuurlijk. Ooit kon je op een feestje van #CLUBIEMES nog als een dronken karatekid dansen zonder daarbij iemand te verwonden met je kraanvogelpose. Hedendaags moet je anderhalf uur uittrekken voordat je daar ook maar aan kunt denken, om het vervolgens heel gauw te vergeten. De feestjes van #CLUBIEMES zijn blijkbaar heel erg bazig, en het lag dan ook voor de hand om het eerste feestje van het nieuwe schooljaar in een dergelijk thema te gieten. Like A Boss: CEO's & Corporate Ho's was weer zo'n bazig feestje, niet in de laatste plaats om het thema.

LIKE A BOSS: VOORBEELDIGE BAZINNEN!!

Written by Cihan Kilic // Posted in BLOG // Tags bazen, Film, Muziek

LIKE A BOSS: VOORBEELDIGE BAZINNEN!!

De fakkel wordt overgedragen van Teun naar mij. Hij heeft wel een lang stuk getypt zeg, madderfakkel! #CLUBIEMES presents LIKE A BOSS – CEO's and Office Hoes. Office hoes? Dat klinkt een tikkeltje vrouwonvriendelijk. Ik ben dol op vrouwen, een voorstander van gelijkheid tussen vrouwen en mannen, en ben ook een beetje een moraalridder. Daarom wil ik graag deze bazenblogpost toewijden aan de vrouwelijke bazen onder ons. Zij verdienen de aandacht net zo goed als de mannen. Omdat ik ook een fan ben van muziek, games en films, zal ik van iedere categorie één bazin nemen (that's what he said) en over haar vertellen. This one is for the ladies. Wie vind ik een baas en waarom? Okay, here we go.

Realistische romantiek

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG

Realistische romantiek

Romantiek is niet zo voor mij weggelegd. Mijn idee van romantiek is een schaal willekeurige kaarsen van de Xenos, het hoesje van The Notebook in mijn dvdkast en een halfvol doosje xl condooms overdreven in het zicht.

Hippies, hitte en een bijna-barbecue

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG // Tags BBQ, hippies, Studio, Woodstock

Hippies, hitte en een bijna-barbecue

Yes! Weer een ACI-feestje! Een barbecue gevolgd door een leipe party in de Studio. Met koosjere-, halal- en vegetarische maaltijden en er schijnt ook nog vlees te zijn voor de schaars aanwezige 'normale' mens. Maar met een thema als 'Woodstock' is iedereen natuurlijk veganist, flexitariër of ovo-lacto vegetariër. Met het weersvooruitzicht in mijn kontzak, keek ik al erg uit naar het chillen op de Fontysperkjes en maakte ik me tegelijkertijd een beetje zorgen over de temperatuur in de Studio. Want hoe 'design' het er ook uit ziet, drie metalen ventilatoren verkoelen dus geen ene balhaar. Dat is het dus: hippies, wat vlees, voetbal en een verbrand bolletje. Doen we!

Tijd voor vernieuwing

Written by Tjeerd Leendertse // Posted in BLOG // Tags naamsverandering

Tijd voor vernieuwing

Het is een zonnige middag als ik met een baseballjack van #CLUBIEMES de rode loper betreedt. De rode loper, ongetwijfeld een overblijfsel van een recente open dag nodigt uit, het vertelt je dat je welkom bent, meer dan welkom zelfs. Het logo van de studievereniging prijkt op de borst van het jack. Toch is het een beetje een rare gedachte, in principe heb ik qua opleiding helemaal niks met #CLUBIEMES, want Digital Business Concepts valt niet onder de overkoepelende opleiding.

Ik merk het vaker, mijn klasgenoten hebben op een paar na niet zoveel met de studievereniging. Misschien juist wel omdat #CLUBIEMES niet uitnodigend is voor een DBC’er of ILS’er. Je voelt je niet aangetrokken en ik dat heel goed begrijpen. Ik heb het geluk gehad dat ik inmiddels voor een kwart Tilburgs praat (alleen het laatste gedeelte van mijn zin, ge wit oit!), dat veel mensen binnen mijn vriendenkring al in dagen in P3 slijten voor ik überhaupt weer ging studeren.

We gaan er allemaal aan?

Written by Teun van den Heuvel // Posted in BLOG // Tags Doomsday, Party hardy, The end of the world

We gaan er allemaal aan?

We gaan er allemaal aan. Tenminste, als we de Maya's mogen geloven. Op 21 december vergaat de wereld volgens die fantasierijke tempelbouwerts. Maar hoe zit dat nou? Kunnen we onze zuurverdiende spaarcenten spenderen aan prostituees op de dag des oordeels of zitten we dan met een vervelende soa die ook na 21 december nog blijft plakken? En wat gaat er überhaupt gebeuren?!

Schuurfeest in een gaybar

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG

Schuurfeest in een gaybar

"Roy, kan jij voor de vakantie misschien nog even een vies blogje schrijven?"
"Maar natuurlijk, vies is my middle name. En daar komt bij dat de onofficiële IEMES party 'Mess' gruwelijk smerig was, op een goede manier."

Kunnen wíj het maken

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG // Tags Bouwvakers, Dingen maken, Echte mannen

Kunnen wíj het maken

De echte man is een uitstervend ras. En dan bedoel ik niet de bier drinkende, kut roepende voetbalsupporter van locale voetbalvereniging "voor niks op noppen." Die man bestaat namelijk nog en deze floreert. De 'echte man' is een man die jeuk krijgt als hij alleen al denkt aan acht uur staren naar een macbook pro laptopscherm. Sterker nog, deze man weet niet eens wat een macbook pro is en dat is goed. Echte mannen kunnen niet stil zitten en zijn van de oude stempel, kerels die plafonds verven, huizen bouwen en beton vlechten. Deze mannen roepen alleen kut als er ze per ongeluk hun vinger afkappen, en drinken alleen bier na een lange dag van vingers afkappen. Ik heb weer een paar dagen mee geklust, of gebouwvakt, bouwgevakt? Dingen gemaakt dus, en kapot gemaakt, en mijn bewondering is opnieuw opgebloeid.

Games zijn kunst

Written by Cihan Kilic // Posted in BLOG

Games zijn kunst

Nee, er staat niet "games zijn kut". Goed lezen. "Games zijn kunst". Tenminste, dat is mijn mening. Er zijn vast mensen die het met mij eens zijn, en ook mensen die niet dezelfde mening delen. Maar goed, ik vind kunst sowieso gebaseerd op mening. Ik bedoel, de ene ziet de pracht, de gedachte en emotie achter een kunstwerk, terwijl de ander maar een ingelijst plaatje of standbeeld ziet. Kunst wordt geassocieerd met mooie dingen, niet?

BREIN Kampf

Written by Teun van den Heuvel // Posted in BLOG

BREIN Kampf

Noord Korea. Stichting BREIN. Kim Jong-Il. Tim Kuik. Censuur. En, censuur. Tim Kuik is op een kruistocht tegen alles en iedereen dat (illegaal) downloaden tegenwerkt. En dat gaat ver, héél ver.

Doomsday: The Aftermath

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG

Doomsday: The Aftermath

Als we gaan, gaan we met een knaller. En om maar meteen met de allesvernietigende komeet in huis te vallen; het was een superdikke party. Dat hele Doomsday idee bevalt me wel. Nog maar een dikke twee weken te leven, dus kunnen we eindelijk eens alles doen zonder daar de lelijke consequenties van te ondervinden. En wat doen we dan op ACI? Juist, hetzelfde als altijd, feestje in de Studio. Drankjes, dansjes, mooie mensen en een paar lelijke (ik noem geen namen, maar jullie weten wie jullie zijn), onzedelijk gedrag en muziek harder dan menig mannelijk lid in de ochtend. Wederom een kleine recap van de avond. Wederom heb ik elke alcoholische versnapering aan me voorbij laten gaan zodat ik helder kan zijn voor mijn (laatste) oordeel.

RANDOM BLOGS

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio