bloggers

Gratis bier! (waarschijnlijk, misschien, eventueel)

Written by Roy van Dijk // Posted in Out of office Café, BLOG // Tags afstuderen, borrelen, out of office

Gratis bier! (waarschijnlijk, misschien, eventueel)

Mis jij je bff uit de eerste en tweede klas ook zo gruwelijk? Al een tijdje niet wezen high tea-en of hebben jullie zelfs geen tijd meer om tezamen een paar zombies weg te blazen op de Xbox? Dan nu speciaal voor jou en je vrienden een extragratis vrije dag van je stage! Zeg tegen je stagebegeleider dat hij de boom in kan met zijn facebook statusupdates, persberichten en artistiek verantwoorde naakte fotoshoots, en kom naar IEMES out of office café. De dag om informatie te winnen over je meeloop- en afstudeerstage, je minor en advanced courses en natuurlijk de laatste roddels over welke docent het met wie doet.

What happens in Berlin...

// Posted in Excursies, BLOG // Tags berlin, code, spotify, tresor

What happens in Berlin...

Het is algemeen bekend: bij #CLUBIEMES leggen we alles graag vast op de gevoelige plaat of bewegend beeld en schrijven er het liefst ook nog even een 'op het randje' blogpost over. Ditmaal niet van een scabreuze dansavond in Studio maar een heuse, meerdaagse excursie naar bruisend Berlijn. Ondanks de vooraf opgelegde code (what happens in Berlin stays in Berlin) en het monopolie van onze afwezige huisblogboys kroop één van de excursisten in de spreekwoordelijke pen.

Het einde van Wordfeud

Written by Teun van den Heuvel // Posted in BLOG

Het einde van Wordfeud

Op het moment van schrijven is het nog maar een paar dagen geleden. De altijd kekke, doch verschillige Matthijs van Nieuwkerk liet het plebs kennis maken met Wordfeud. Daarbij meldde hij overigens dat deze online variant van Scrabble ook speelbaar is op een 'Androewiet' (binnenkort verkrijgbaar bij uw lokale Grass Company). Enkele 'prominente' Nederlanders speelden wat spelletjes tegen elkaar op TV en voor je het wist kende ons hele kikkerlandje Wordfeud. En zoals dat gaat met een hype, wil de volledige beroepsbevolking en ieder die daarbuiten valt daar zo snel mogelijk aan meedoen. Een kleine zoekopdracht op twitter levert tientallen reacties op als 'na de aflevering van DWDD ook maar eens aan #wordfeud begonnen'. Jammer voor de hipsters (alhoewel ze nu des te harder kunnen roepen 'ik speelde het al voordat iedereen het speelde'), maar prima voor de doorgewinterde speler. Immers: hoe meer noobs, hoe meer slachtvoer, toch? Vara, bedankt!

INTO THE GREAT ROARING NIGHT

// Posted in BLOG

INTO THE GREAT ROARING NIGHT

 

Een nieuw jaar, een nieuwe interne commissie, vier nieuwe feesten. Tijd voor iets nieuws! We verwisselen het nieuwe voor het oude en nemen jullie mee een tijdmachine in. De tijdmachine van ‪#‎CLUBIEMES‬.‬‬‬ Zo kondigde de nieuwe interne commissie zich aan. Het eerste feest had het thema Interbellum, Into the Great Roaring Twenties. Nou, die tijdmachine was aanwezig!

LIKE A BOSS: Onderschatte bazen

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG // Tags bazen, Tom Sellecks, Zusterpak

LIKE A BOSS: Onderschatte bazen

Deel drie alweer van deze voorbeeldige bazenreeks in aanloop naar het meest bazige feest waar je ooit zult vertoeven. Woensdag barst het wederom los in Studio, misschien wel je eerste officiële #CLUBIEMES party na de intro, of je 17e party na je tweede jaar studievertraging, het is allemaal mogelijk! In dit laatste deel van de bazentrilogie komen de vergeten bazen aan bod. Bazen die over het hoofd worden gezien, of bazen waarvan je simpelweg niet door had hoe groot hun bazigheid eigenlijk is. Even geen voor de hand liggende units als Ron "de kans bestaat dat ik je moeder geneukt heb" Jeremy, Willy "ik ben een baas" W, of Goku "ik heb geen achternaam" de supersaiyan. Wél geef ik je bazen die je allemaal al tientallen keren gezien hebt zonder te merken wat voor eindbazen het eigenlijk zijn.

Het is en blijft een mysterie

// Posted in BLOG

Het is en blijft een mysterie

Er was eens een ACI Graduation Night 2014. Op een donkere donderdag in februari, klokslag 22.00 uur, kon de poort van Dudok opengemaakt worden door eenieder met zijn of haar bemachtigde sleutel. Wat er achter deze poort bevond was nog een groot mysterie, maar dat het een groot feest zou worden, dat was duidelijk...

BAD BOY VAN DE HOLLANDSE RADIO

// Posted in BLOG // Tags Fontys ACI, Gastcollege, Giel

BAD BOY VAN DE HOLLANDSE RADIO

Op dinsdag 25 februari stond Giel Beelen geprogrammeerd in de derde IEMES-week van dit schooljaar. Giel zou Giel niet zijn als hij zijn eigen plan zou trekken, dus had hij deze dinsdag uitgeroepen tot blue Monday. Juist ja. Met zijn blauwe shirtje en blauwe colbertje zal hij zijn dag vast en zeker begonnen zijn met het nummer Blue van Eiffel65, zeker een aanrader om te luisteren. Maar goed, een volle zaal zat klaar om te luisteren naar een van Nederlands bekendste ochtendstemmen.

The Delicious 50’s

// Posted in BLOG

The Delicious 50’s

The Delicious 50's

De tijd van de vetkuif. De tijd van Rock 'n Roll. De tijd van stijliconen zoals Marilyn Monroe, Elvis en Marlon Brando maar ook de tijd van Pin-up Girls, Drive-in theaters en Cotton Candy! Voor de mannen een dikke Amerikaanse Chevrolet, voor de vrouwen een polka dot dress. Met weemoed denken nu nog steeds vele mensen terug aan 'die goede oude tijd', the Fifties.

END OF AN ERA

// Posted in BLOG // Tags blog, Delicious 50's, Frank, Sugarcrush

END OF AN ERA

De tijdmachine werd weer afgestoft en bracht ons op dinsdag 27 mei naar de jaren 50. Het laatste #CLUBIEMES feest van dit schooljaar had een reputatie hoog te houden door de vorige feesten. De lat was hoog gelegd, maar de vetkuiven en opgestoken haren waren nog veel hoger!

Kinky schouwspel tijdens ACI graduation Night

Written by Teun van den Heuvel // Posted in BLOG // Tags A Touch Of Red, Burlesque, Graduation night, Ultimate party

Kinky schouwspel tijdens ACI graduation Night

De IEMES Promnight was altijd al het vetste feest van het jaar. Een enorme zaal bood het toneel voor de grootste verzameling van (ex-) studenten én docenten die je maar zou kunnen aantreffen. Gehuld in sfeervolle galakledij zagen alle aanwezigen er op hun paasbest uit, tot op een zeker moment uiteraard. Diverse fotosessies vormden zo langzamerhand een fotoverslag zoals dat in The Hangover ook te zien was, en de docenten deden lekker mee. De afterparty's mochten er ook altijd wezen. Topfeestjes dus!

Like a BOSS: Voorbeeldige bazen

Written by Teun van den Heuvel // Posted in BLOG // Tags Chuck Norris, Power Rangers

Like a BOSS: Voorbeeldige bazen

Hee ho, hee ho, je krijgt het niet kado. Behalve de feestjes van #CLUBIEMES dan, daar hoef je dan weer helemaal niets voor te doen. En er staat er alweer eentje in de agenda, zoals jullie al op deze site hebben kunnen zien. Op 26 september laten we ons allemaal inspireren door bazen, want met het 'Like a Boss'-feest raakt het kwik in de Studio weer temperatuurtje Turks stoombad. CEO's & Corporate Ho's, is de ondertitel. Maar behalve 'baas' in de zin van 'dommere gast dan jijzelf die minder doet en minder kan dan jij en tóch jouw werkgever is', bestaan er natuurlijk nog veel meer bazen. En die #CLUBIEMES feestjes doen het doorgaans goed als themafeestjes, dus zonder onze hulp kunnen jullie je ook wel in een bazentenue steken. Maar toch, even wat bazen op een rijtje, ter inspiratie voor de 26e.

Kamer verkiezingen

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG // Tags Fontys ACI, Kamers, Rob Geus, Roy van Dijk, Studenten

Kamer verkiezingen

"Godverdomme! Van wie is fuckin afwas nou weer?!" Van niemand, is het antwoord. De afwas is altijd van niemand. Dat is regel één voor het op kamers zitten. Na zo'n vier jaar op dezelfde kamer te wonen, kan ik je wel het een en ander vertellen over hoe het er aan toe gaat in een gemiddeld studentenhuishouden. Deze is dus voor alle zuigelingen die net hun moeders kapot gebeten tepel verlaten om hun eigen melk te regelen in het echte leven. En wat blijkt nou: het echte leven zit vol onbekende idioten, en daar mag jij mee gaan samenwonen, als je een beetje geluk hebt. Gelukkig hebben jullie mij, deze doorgewinterde veteraan, om je bij staan bij de jacht naar een kamer en hoe je daar vredig kan verblijven. Een aantal tips:

RANDOM BLOGS

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio