• Banner_social_2017_Banner_2017.png
  • Volg ons ook op Spotify, Instagram en Snapchat

INFORMATIE BETREFFENDE VOORSTEL NAAMSVERANDERING

// Posted in Nieuws // Tags ALV, naamsverandering

INFORMATIE BETREFFENDE VOORSTEL NAAMSVERANDERING

Eind 2010 werd #CLUBIEMES opgericht door een groep hardwerkende vrienden, die toffe feesten wilden organiseren. Dat dit een sterk merk geworden is hebben we te danken aan de oprichters, bestuursleden en alle actieve leden die mee hebben geholpen de afgelopen jaren. Om door te varen op de koers die ooit is bedacht, hebben we besloten een voorstel te plaatsen om de naam te veranderen. Graag geven we alle leden en iedereen die geïnteresseerd is een kijkje in het proces en hoe dit precies tot stand is gekomen.

INPUT #CLUBIEMES NAAMSVERANDERING

// Posted in Nieuws // Tags naam, naamsverandering

INPUT #CLUBIEMES NAAMSVERANDERING

Vorige week hebben we het bekend gemaakt: #CLUBIEMES krijgt mogelijk een nieuwe naam! Met de groei van Fontys ACI kan het niet uitblijven dat #CLUBIEMES zich ook doorontwikkelt. En daarom, om alle studies van ACI te dekken, plaatsen wij een voorstel voor een naamsverandering. 

#CLUBIEMES NAAMSVERANDERING

// Posted in Nieuws // Tags naam, naamsverandering

#CLUBIEMES NAAMSVERANDERING

De laatste jaren is de naam #CLUBIEMES een begrip geworden op Fontys ACI. Wat begon als een vriendengroep die het leuk vond om feestjes te organiseren, is een actieve studievereniging geworden met meer dan 500 leden en is inmiddels twee keer uitgeroepen tot leukste studievereniging van Tilburg. In de tijd dat #CLUBIEMES opgezet is, bestonden de studies Lifestyle en DPS nog niet. De naam is puur gebaseerd op de twee richtingen van IEMES, die toen perfect aansloot. Maar Fontys ACI is in de loop der jaren gegroeid en met de komst van twee nieuwe studies is de naam #CLUBIEMES te klein geworden om heel ACI te huizen.

SAVE THE DATE: 10 JAAR IEMES

// Posted in Nieuws

SAVE THE DATE: 10 JAAR IEMES

Save the date: 28 november 2014.

Op deze dag wordt het tienjarig jubileum van de opleiding IEMES gevierd met aansluitend ACI Graduation Night. Hiervoor wordt een speciaal programma worden samengesteld, wat begint in de avond en doorgaat tot in de late uurtjes. De avond bevat alle ingrediënten die voor een fantastisch jubileumfeest zorgen. Meer informatie volgt op de website.

 

Meer BLOG

ILS BLOG

Geen feed gevonden

EPIC AFTERMOVIES

(2012) #CLUBIEMES LIKE A BOSS
(2012) #CLUBIEMES at ACI Intro
(2011) #CLUBIEMES Veni Vidi Vici
#CLUBIEMES Fontys ACI Graduation Night 2013


logo studio

Website by CoCreatures

logo studio