• Banner_social_2017_Banner_2017.png
  • Volg ons ook op Spotify, Instagram en Snapchat

Bestuur 2012/2013

Written by Redactie // Posted in Nieuws

Bestuur 2012/2013

Met ingang van 1 september komt de dagelijkse leiding van studievereniging #CLUBIEMES in handen van een nieuw, vijfkoppig bestuur. Aan het roer staan de ACI-studenten Gijs Matthee (voorzitter), Miranda van Engelshoven (secretaris en vice-voorzitter), Daniëlle van Nispen (studiegerelateerde zaken), Dasja Groeneveld (ontspanningsactiviteiten) en Yara Pelzer (penningmeester). Het bestuur 2012/2013 van #CLUBIEMES legt komend jaar de focus op de studiegerelateerde activiteiten, samenwerking tussen de verschillende opleidingen en het uitbreiden van het 'ACI Network', zo is te lezen in het beleidsplan van #CLUBIEMES.

Hippies, hitte en een bijna-barbecue

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG // Tags BBQ, hippies, Studio, Woodstock

Hippies, hitte en een bijna-barbecue

Yes! Weer een ACI-feestje! Een barbecue gevolgd door een leipe party in de Studio. Met koosjere-, halal- en vegetarische maaltijden en er schijnt ook nog vlees te zijn voor de schaars aanwezige 'normale' mens. Maar met een thema als 'Woodstock' is iedereen natuurlijk veganist, flexitariër of ovo-lacto vegetariër. Met het weersvooruitzicht in mijn kontzak, keek ik al erg uit naar het chillen op de Fontysperkjes en maakte ik me tegelijkertijd een beetje zorgen over de temperatuur in de Studio. Want hoe 'design' het er ook uit ziet, drie metalen ventilatoren verkoelen dus geen ene balhaar. Dat is het dus: hippies, wat vlees, voetbal en een verbrand bolletje. Doen we!

Woodstock BBQ uitgesteld

Written by Pim // Posted in Nieuws // Tags BBQ, Woodstock

Woodstock BBQ uitgesteld

Vanwege de hoge schooldruk en de teleurstellende weersverwachting is het animo voor de barbecue op 23 mei lager dan verwacht. Om de kwaliteit te kunnen bieden zoals van ons gewend, is besloten de barbecue te verplaatsen naar september.

Reeds ingevulde machtigingen zullen vanzelfsprekend niet worden afgeschreven.

Je Woodstock-outfit trek je uiteraard 's avonds aan naar CLUB WOODSTOCK.

Tot de 23e in Studio!

CHECK ONS BLOG

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio