• Banner_social_2017_Banner_2017.png
  • Volg ons ook op Spotify, Instagram en Snapchat

Het nieuwe bestuur van #CLUBIEMES 2016-2017

// Posted in Nieuws

Het nieuwe bestuur van #CLUBIEMES 2016-2017

Graag presenteren wij u het bestuur van #CLUBIEMES - ACI Students' Association, jaargang 2016 - 2017. Dit jaar met net wat meer trots omdat wij ons eerste lustrum mogen vieren. Dit vijftal vormt het dagelijks bestuur van de studievereniging voor geheel Fontys ACI.

ACI Graduation Night - Once Upon A Dream

// Posted in Events

ACI Graduation Night - Once Upon A Dream

Ook dit jaar vind ACI Graduation Night weer plaats. Op vrijdag 13 november gaat heel Fontys ACI in zijn mooiste jurken en pakken naar het gala van het jaar, waar alle alumni zijn uitgenodigd en waar de huidige studenten ook van harte welkom zijn. Om te blijven vernieuwen heeft het gala dit jaar een nieuwe locatie, namelijk Midi theater Tilburg. Hier barst om 22.00 uur het gala los, met een line-up als nooit te voren!

 Dresscode: Black Tie

Koop hier snel jullie tickets want we zien jullie graag de 13e op de dansvloer verschijnen!

Cheers,

ACI Graduation Night 2015 Commissie

Assessmentcafé april 2015

// Posted in Study hacking

Assessmentcafé april 2015

Dit studiejaar zal de tweede editie van het #CLUBIEMES assessmentcafé plaatsvinden bij het T-Kwadraat in Tilburg! Dit is een avond voor eerstejaars IEMES-studenten, waarbij er informatie wordt gegeven over het eerstejaars assessment en de tweedejaars branchevakken.

Inschrijving Kopenhagen

// Posted in Excursies

Inschrijving Kopenhagen

De Berlijnse technodeuntjes al vervaagd of zijn ze nog fris in je geheugen opgeslagen? We hopen in ieder geval dat jullie goed uitgeslapen zijn, want #CLUBIEMES komt met een nieuwe excursie. De stad vol Deens schoon, het gaat natuurlijk over KOPENHAGEN!

Funkin' Drunk

// Posted in Events, Nieuws

Funkin' Drunk

Volgende maand is het weer zover. Het #CLUBIEMES open feest, Funkin' Drunk in Studio! Ben jij toe aan een swingend #CLUBIEMES feestje, dan hoef je niet lang meer te wachten. Deze avond staat in het teken van heerlijke disco sounds en de té leuke, maar ook té foute dansmoves.

CHECK ONS BLOG

ILS BLOG

Geen feed gevonden

logo studio

Website by CoCreatures

logo studio